Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τινάζει στον αέρα τα οικονομικά των δήμων η πώληση της ΕΥΔΑΠ - Απίστευτο! Ο νέος αγοραστής θα δώσει 250 εκ. ευρώ και θα έχει να λαμβάνει 522 εκ. ευρώ

Ενώ πωλούν 250 εκατ. ευρώ την ΕΥΔΑΠ, ο νέος αγοραστής (με το καλημέρα σας), λαμβάνει 522 εκ. ευρώ σύμφωνα με την Κοινοτική νομοθεσία!!!
Αν πωληθεί η ΕΥΔΑΠ, ο αγοραστής πρέπει να λάβει μέσα σε 90 μέρες τις τεράστιες μη αμφισβητούμενες οφειλές του Δημοσίου και των Δήμων που έχουν δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες. Αυτό θα συμβεί εφόσον ο νέος ιδιοκτήτης απλά «κινήσει νομικές διαδικασίες κατά του οφειλέτη», σύμφωνα με την Κοινοτική νομοθεσία.
Αυτά προκύπτουν από την απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου για την φορολογία και την καταπολέμηση απάτης, κ. Α. Šemeta, στην ερώτησή του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή σχετικά με τα χρέη του Δημοσίου και των Δήμων προς την ΕΥΔΑΠ.
 
Η απάντηση αυτή, είναι βόμβα για τα οικονομικά της κυβέρνησης αλλά και των Δήμων που μαζί χρωστάνε 522 εκατ. ευρώ (χωρίς προσαυξήσεις) στην ΕΥΔΑΠ. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται η τραγελαφική κατάσταση που δημιουργείται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ που ενώ ετοιμάζονται να την πουλήσουν περίπου στα 250 εκατομμύρια ευρώ, ο νέος αγοραστής, με το καλημέρα σας, θα απαιτήσει 522 εκατομμύρια και προσαυξήσεις που είναι βεβαιωμένες οφειλές.
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *