Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Βόμβα» Μπακογιάννη: «Μικρό κόμμα η ΝΔ σήμερα!» (video)

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ». Αυτό υποστήριξε, η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», στην τηλεόραση του Alpha, αφήνωντας σαφείς αιχμές για την στρατηγική και τις πολιτικές επιλογές του προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Η κ. Μπακογιάννη διευκρίνησε ότι «η ίδια δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία», ενώ συμπλήρωσε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο. Πρόσθετα, υποστήριξε ότι στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα. 


«Τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, «γιατί μόνο σ' αυτές είναι πολιτική η ψήφος», αφήνωντας να εννοηθεί ότι οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ίσως το σοβαρότερο crash test που μέχρι τώρα η κυβέρνηση γνώρισε, αφού μία ενδεχόμενη συντριβή της θα απονομιμοποιήσει την ύπαρξή της και ανοίξει ευθέως τον δρόμο για τις εθνικές εκλογές…Πάντως στην Συγγρού τα «όργανα» άρχισαν να παίζουν…


http://www.koutipandoras.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *