Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Φασισμός, Παραλογισμός, Γενοκτονία.


«104 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα εξ αιτίας της κρίσης»  („κάθε τρίτος νεκρός στην Ελλάδα οφείλεται στην οικονομική κρίση“ ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 μέχρι σήμερα)

Τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι τράπεζες και οι φυλακές είναι οι βιτρίνες του πολιτισμού μας αλλά και οι δείκτες που καταγράφουν την στάθμη της λευτεριάς, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στην χώρα μας. Στη Γερμανική αποικία, νοτίως των Τιράνων, των Σκοπίων και της Σόφιας ανάπτυξη βιώνει η φτώχεια, η ανεργία και η κατάθλιψη μαζί με τους αριθμούς, που μετρούν θανάτους, ανέργους και απόρους.

Εγκληματίες πολέμου διέλυσαν την οικονομία, την αγορά εργασίας, την δικαιοσύνη, την υγεία, την παιδεία και τον κοινωνικό ιστό μέσω διαπραγματεύσεων επτά ετών με ιθαγενείς, πολιτικούς  χαχόλους, επειδή είχαν πάντα ως στόχο, την εξαφάνιση του Ελληνικού κράτους από τους χάρτες. Οι Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Τόμσεν, Βρεκουλέσκου, Μέρκελ, Γιούνγκερ και οι λοιποί 1.186 σεσημασμένοι Γενοκτόνοι, αντί να καταζητούνται με ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, συνεχίζουν να απειλούν, να εκβιάζουν και να δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό, έχοντας μάλιστα ως συνεργό στο μισάνθρωπο έργο τους, σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους κομματικούς στρατούς του.

Το ξεπούλημα της δημόσιας και η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, ο πέλεκυς σε μισθούς και συντάξεις, η καταστροφή των γραμμών παραγωγής, οι νόμοι της εργασιακής ζούγκλας, η φορο- και η εισφοροαφαίμαξη, η ακρίβεια, ο μεσαίωνας στο χώρο της υγείας και της παιδείας, η εισαγωγή και η εφαρμογή κατοχικού δικαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, ο εξευτελισμός των Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, όπως και η αναγκαστική μετανάστευση των νέων μας, είναι όροι τοκογλυφικοί και τελείως άσχετοι με το ύψος του χρέους την αποπληρωμή του ή τις περιβόητες μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη.

Το πρόβλημα της οικονομικοκοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα περιγράφεται μόνο μέσα από μία και μοναδική λέξη, «αλητεία»!  Μόνο ασυνείδητοι πολιτικοί αλήτες δεν σέβονται Θεό, μάνα, παιδιά, οικογένεια, συμπολίτες, ζωή, νόμους και ταυτόχρονα ικανοί να παραδώσουν την χώρα μας στον εχθρό. Είναι οι ίδιοι ανόητοι, που εμείς, οι σκεπτόμενοι, εκλέγουμε περιέργως συνεχώς, επί δύο αιώνες, στην εξουσία. Το μέγεθος της διαφθοράς είναι αυτό που κάνει τώρα την διαφορά στην κρίση, σε σχέση με τις προηγούμενες, που βιώσαμε σαν λαός. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, δημόσιοι υπάλληλοι, κληρικοί, επαγγελματίες και σχεδόν άπαντες στην χώρα είναι βουτηγμένοι πατόκορφα μέσα στην διαφθορά.

 Το θέατρο της αξιολόγησης και η πρόσφατη Γερμανοτουρκική «έχθρα» είναι η νέα στάχτη στα μάτια του λαού για να μην βγει στην φόρα η συμφωνία των Μογγόλων με τους Ούννους, που κλείστηκε όταν η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Ursula von de Leyen, επισκέφτηκε στην 01.07.16 τη βάση του Iνσιρλίκ. Η συμφωνία μας θυμίζει, ως προς το περιεχόμενο της, την φωτογραφία που αποθανατίζει, το καλοκαίρι του 1973, τους Καραμανλή, Μακάριο και Ντεκτάς, να κάθονται μαζί σε ένα παγκάκι, στο πάρκο των Βερσαλλιών και να τα λένε, με επακόλουθο, την προδοσία της Κύπρου το 1974! Ο ερχομός, στις επόμενες μέρες, εκατοντάδων Γερμανών στρατοχωροφυλάκων,  ως FRONTEX, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δήθεν για να βοηθήσουν στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας, δεν είναι τυχαίος αλλά αντίθετα, εκ του πονηρού και με τους Τούρκους, εδώ και καιρό, συμφωνημένος. Τον ίδιο «σεβασμό», έναντι του κυρίαρχου Ελληνικού κράτους και του συμφώνου της Βιέννης, επιδεικνύει και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Dr. Peter Schoof, που καθημερινά παίρνει σβάρνα τα ταμεία και τις υπηρεσίες του κράτους για να του δώσουν, επί τόπου, λογαριασμό, οι εντεταλμένοι κοτζαμπάσηδές. Ποιό άρθρο άραγε του παραπάνω συμφώνου, επιτρέπει στο Γερμανό πρέσβη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία, στις υπηρεσίες και στα δικαστήρια της πατρίδας μας και να ελέγχει τα πάντα ή μήπως δεν αποχώρησαν οι Γερμανοί Ναζί το '44 από την Ελλάδα;

Η Ελλάδα πεθαίνει και εμείς, οι πολίτες της, είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια και την διεθνή κατρακύλα της. Εμείς ανεχτήκαμε, αδιαφορήσαμε και επιτρέψαμε στους προδότες πολιτικούς να κουρελιάσουν το σύνταγμα και να παραδώσουν, αμαχητί, λαό και κράτος στην ξένη κατοχή. Ανεύθυνοι μισέλληνες και μισάνθρωποι κυβερνούν τον τόπο ή περιμένουν στο κατώφλι της εξουσίας να τους κληρονομήσουν. Δεν υπάρχει κόμμα στην Ελλάδα, με πρόσβαση στα ΜΜΕ ή (και) με πλούσια τα ελέη στα ταμεία του, που δεν ελέγχεται από τη Γερμανία.

Εμείς θα επαναφέρουμε την χώρα στη συνταγματική της νομιμότητα. Έχουμε όραμα, σχέδιο και τους ανθρώπους που θα τα υλοποιήσουν. Η χώρα πρέπει να βλέπει και να προχωρά πάντα μπροστά και συνάμα να τακτοποιεί τους λογαριασμούς, που 'χει ανοικτούς από το παρελθόν, με κλέφτες, ψεύτες και επιόρκους. Το οφείλουμε, όλοι μας, στα γηρατειά και στα παιδιά μας, στο παρόν και στο μέλλον μας αλλά και στην μνήμη των ανθρώπων μας, που έχασαν άδικα την ζωή τους, λόγω μνημονίων.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου