Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»

Αύριο (14/11/2012), μπαίνουν σε συναγερμό όλοι οι εργαζόμενοι στις Χώρες της Ευρώπης, κυρίως του Νότου.
Από την Ιβηρική χερσόνησο μέχρις την Βαλτική, τα συνδικάτα, κινητοποιούνται και προελαύνουν δυναμικά, για να σπάσουν τον φαύλο κύκλο της υποδούλωσης και της Λιτότητας, που αποδομούν τις Χώρες και εξαθλιώνουν τους πολίτες.
Επιπρόσθετα, τα μεγαλύτερα συνδικάτα της Γερμανίας, Verdi, IGE Metal και DGB, ετοιμάζουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης, προς τους εργαζόμενους των Χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου.
Διαβλέπουν βέβαια και την σειρά τους, γιατί η Λιτότητα αγγίζει, πλέον και τον Βορρά.
Τα συνθήματα των συνδικάτων, είναι ΚΑΤΑ των μειώσεων σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Αλλά και υπέρ των Ελλήνων και της Ελλάδας, που υπήρξε η πειραματική αφετηρία, για τα μνημόνια και παραμνημόνια.
Στα συνθήματα αυτά, πρέπει να προστεθεί και ο διακριτικός τίτλος της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ».
Και να γίνει σκληρή κραυγή και καθολικό σύνθημα.
Αυτό το σύνθημα, με ενσαρκωτή τον Σόλωνα τον Αθηναίο, ΑΠΟΣΕΙΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ, από τους δουλοπάροικους πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα, για να θεμελιωθεί ο Χρυσός αιώνας, της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.
Οι αυριανές γενικές απεργίες στην Ευρώπη, είναι το τελευταίο όριο των Συνταγματικών διεκδικήσεων.
Μετά απ’ αυτές, απειλούνται ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Από την άλλη πλευρά, οι «δανειστές» κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Παραμένουν, σκληροί και αμείλικτοι. Και φονικοί. Θέλουν να μην βλέπουν τις απεργίες και να μην ακούν τις διαμαρτυρίες. Είναι και παχύδερμα. Τους βρίζουν οι διαδηλωτές «προδότες». Βρίζουν και εκείνοι τους διαδηλωτές, ως υπονομευτές!! της δημοκρατίας!. Επικαλούνται και υπενθυμίζουν οι διαδηλωτές την Δίκη στο Γουδί. Απειλούν οι ίδιοι τους διαδηλωτές με φυλακίσεις για τρομοκρατίες και φοροδιαφυγές.
Έτσι, δημιουργούν φαύλους κύκλους.
Και μ’ αυτές προσωρινά τουλάχιστον επιβιώνουν.
Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, δίδει στην οργή των λαών και άλλη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Να καθιερωθεί Νόμος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ.
«Όταν δηλαδή υποδουλώνεται το Κράτος, από τους δανειστές και εξαθλιώνεται, ο πληθυσμός από τα ειδεχθή χρέη, ο δανειστής παραμερίζεται».
Την δυνατότητα και την διαδικασία καθιέρωσης τέτοιου Νόμου, προβλέπει το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας με ENA ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ευρωπαίων πολιτών.
Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ με τους Νόμους που οι ίδιοι καθιέρωσαν, σε κάποια τεχνάσματα, για δήθεν ανάθεση στους Ευρωπαίους πολίτες, νομοθετικής εξουσίας.
Τους αντιστρέφει δηλαδή τα δικά τους βέλη, που κατευθύνουν στον πληθυσμό.
Και εφ’ όσον μ’ αυτά πληγούν, οι τοκογλύφοι σταματούν τα τραύματα που προκαλούν στις κοινωνίες.
Αύριο, η Ευρώπη βροντοφωνάζει ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
Να ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΥΠΟΓΡΑΨΕ (www.seisachtheia.gr, www.1millionsignatures.eu)
Από: Seisachtheia
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *