Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Πάνε για εκλογές στη Συγγρού; Κάνανε αφίσα τα λεφτά από τις "μίζες"

Ειρωνικά κυρίως σχόλια κάνουν το γύρο του διαδικτύου για τη διαδικτυακή αφίσα που ανέβασε η Νέα Δημοκρατία στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, όπως και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης...
Η φίσα, όπως θα δείτε παρακάτω, έχει μια κόκκιννη κορδελίτσα, σαν αυτές που τυλίγουμε δώρα ή γλυκά, στην κορυφή που αναφέρεται στον Αντώνη Σαμαρά και από κάτω με μεγάλους αριθμούς το ποσό των 17.700.000 που εξοικονομήθηκαν αό την επιστροφή από τις "μίζες" των εξοπλιστικών και θα διατεθούν για ευπαθείς ομάδες. Είναι λίγο άχαρο έως προκλητικό μέσα στις δύσκολες συνθήκες που ζουν οι Έλληνες να κάνει κάποιος μικροπολιτική για τα αυτονόητα.
Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στο κάτω μέρος της αφίσας ενώ στα δεξιά υπάρχει το logo της Νέας Δημοκρατίας, αριστερά υπάρχει σε κόκκινο πλαίσιο το σύμβολο του ευρώ, ισοδυναμώντας τη ΝΔ με το ευρωνόμισμα. Καλή η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ με το δίλημμα "ευρώ 'η δραχμή" αλλά και η σημειωτική έχει τα όρια της, αφού δεν επιτυγχάνεται καμιά ουσιαστική ταύτιση και η εξομείωση των δύο λογοτύπών είναι παρακινδυνευμένη. 
 Πάντως οι περισσότεροι μόλις είδαν την αφίσα νόμιζαν ότι πρόκειται για "τρολάρισμα", ενώ δεν έλειψαν οι "επεμβάσεις" στην αφίσα και φυσικά τα πολλά καυστικά σχόλια.
Δείτε μια "πειραγμένη" αφίσα:


http://www.epikaira.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *