Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Συνεργασία Alpha Star και συρρίκνωση κόστους εργασίας



Πολύ κουβέντα και μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει το ενδεχόμενο της συνεργασίας ανάμεσα στον Alpha και το Star, δημοσιότητα που ενισχύθηκε από τη συνάντηση στελεχών των ειδήσεων των δυο καναλιών στο κανάλι της Κηφισιάς. Η συζήτηση συνεργασίας δεν αφορά σε οποιαδήποτε ένωση των δυο σταθμών. Πρόκειται για πρόταση μείωσης κόστους! Στην ουσία ο μηχανισμός του Star στον ειδησεογραφικό τομέα θα παράσχει «υπηρεσίες» στον Alpha και αντίστοιχα η εταιρεία παραγωγής του Alpha θα παρέχει τηλεοπτικές παραγωγές στο Star.

Με δεδομένες τις μέχρι τώρα γνωστές συνεργασίες ανάμεσα στους τηλεοπτικούς σταθμούς σε τεχνικό επίπεδο, διαφαίνεται πως ο Alpha θέλει να συρρικνώσει-μειώσει το τεχνικό δυναμικό που χρησιμοποιεί στον ειδησεογραφικό τομέα. Το Star από τη δική του πλευρά διαθέτει θυγατρική εταιρεία τεχνικών μέσων και παραγωγής η οποία θα αναλάβει να καλύπτει τα θέματα και για τα δυο τηλεοπτικά κανάλια.

Θυμίζουμε επίσης πως πρόσφατα το Star μετέφερε τεχνικό προσωπικό από το κανάλι στη θυγατρική εταιρεία του στην οποία δεν ισχύουν οι όροι της σύμβασης εργασίας που συνεχίζουν να έχουν ισχύ στα κανάλια μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ, κάτι που δεν αρέσει στους καναλάρχες. Αυτό θέλουν να αλλάξουν… 


























 mediatvnews.gr  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *