Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Γιατί το Συνέδριο... τρομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 16 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα τάσεις και ομάδες να ξεκινούν πυρετώδεις παρασκηνιακές προετοιμασίες.
Στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος βουλευτές και στελέχη δεν κρύβουν το άγχος τους και τη βασική τους επιδίωξη συνάμα, που δεν είναι άλλη από το να καταγράψουν τις μεγαλύτερες δυνατές δυνάμεις, διεκδικώντας έτσι επιρροή στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.
Σε πλήρη εξέλιξη λοιπόν βρίσκεται η εγγραφή των νέων μελών η οποία «πηγαίνει ικανοποιητικά», αλλά και η δυνατότητα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν ενεργά στη διαβούλευση για τις θέσεις.
Στα τέλη του μήνα θα ξεκινήσουν οι συνελεύσεις στις τοπικές οργανώσεις -οι οποίες διεκόπησαν λόγω των καλοκαιρινών διακοπών- και θα συνεχιστούν για όλο το Σεπτέμβριο. Όσο για τον προσυνεδριακό διάλογο, θα κορυφωθεί σχεδόν μία εβδομάδα πριν το συνέδριο με εκλογές στις οργανώσεις μελών, διαδικασία εξόχως ενδιαφέρουσα μιας και  θα αναδείξει και το σώμα των συνέδρων, αλλά και όσους δεν θα καταφέρουν πιθανότατα να εκλεγούν!



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *