Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Θαύμα! Το αστέρι της Βηθλεέμ φώτισε τη συνάντηση των «58»!

Ένα ανσυνήθιστα λαμπερό αστέρι πάνω στον Αθηναϊκό ουρανό, οδηγούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας όσους ήθελαν να φτάσουν στη «Φάτνη του Ακροπόλ», για να ζήσουν από κοντά, τη γέννηση της Κεντροαριστεράς!Του Νίκου Ζαχαριάδη

Ως «Θεϊκός Οιωνός», ερμηνεύθηκε από όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, το άστρο που εμφανίστηκε ξαφνικά πάνω από το θέατρο «Ακροπόλ», όπου γινόταν η πρώτη ανοιχτή συνάντηση της Κίνησης των 58».
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άστρο έδειχνε κατευθείαν τη φωτισμένη είσοδο του Θεάτρου, προκαλώντας ένα αίσθημα κατάνυξης σε όσους είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ταυτόχρονα, όσοι την παρακολουθούσαν μέσω live streaming από τους υπολογιστές τους στο σπίτι, κάνουν λόγο για μια παράξενη λάμψη στην οθόνη, λες και ξαφνικά άλλαξαν οι ρυθμίσεις της φωτεινότητας από μόνες τους!
Χαρακτηριστικό είναι δε, ότι το αστέρι άρχισε να φέγγει πολύ πιο έντονα (ίσως από σύμπτωση), ακριβώς τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στην είσοδο του θεάτρου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)







0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *