Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

«Πόρτα εξόδου» στον Ραγκούση μετά το «μπαράζ» των επιθετικών δηλώσεων κατά Γεννηματά



«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει με νέα πολύ σκληρή δήλωσή του ο πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τα όσα είπε στην ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, που τον έθεσε εκτός Κινήματος Αλλαγής, μετά τα όσα είπε σε συνέντευξή του το πρωί στον ΣΚΑΪ κατά της Φώφης Γεννηματά.

«Αγαπητή Φώφη,

απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη», ήταν η ανάρτηση του κ. Ραγκούση στα social media.




Τι είχε προηγηθεί

Οι δηλώσεις που εξόργισαν τη Χαριλάου Τρικούπη!

Σημειώνεται, πως σε σημερινή συνέντευξή του ο κ. Ραγκούσης-ανάμεσα σε όσα είπε- έκανε λόγο για «αντιδημοκρατικά σοκαριστική απόφαση» της κας Γεννηματά αναφορικά με τη στάση του Κινήματος Αλλαγής για το Σκοπιανό.

Ειδικότερα για όσα λέει, που πάνε αντίθετα στη γραμμή της Φώφης Γεννηματά, επισήμανε: «Ασκώ κριτική γιατί δεν έπρεπε να πάρει αυτή τη θέση η κα Γεννηματά και μάλιστα κόντρα στην πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου… ηγείται αλλά λευκή επιταγή δεν έχει πάρει από κανέναν, νικήτρια είναι των εκλογών, αλλά την επέλεξε το 42% και δεν την επέλεξε το 58%, άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία…».

Επισήμανε επίσης πως «δεν υπάρχει πιο αντιδημοκρατική σοκαριστική απόφαση…» και συνέχισε λέγοντας πως «κατήργησε το όργανο, επειδή διαφώνησε μαζί της».

«Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τέλος ερωτηθείς αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης απάντησε: «Πώς να με δείτε στον ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι και παραμένω στο Κίνημα Αλλαγής και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έρθουμε σε επαφή με τη βάση μας, από την οποία έχουμε αποκοπεί ειδικά όσο υπό την ηγεσία της κας Γεννηματά πηγαίνουμε προς τον κ. Μητσοτάκη…».

Ο Χρηστίδης τον έθεσε εκτός Κινήματος Αλλαγής: Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη συνέντευξη του κ. Ραγκούση και τα όσα είπε για την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ακολούθησε «σκληρή» δήλωση- απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη για τον πρώην υπουργό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».






















thecaller.gr
  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *