Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Επιβεβαίωση του www.koutipandoras.gr για τη λίστα του ΣΔΟΕ

Πλήρης επιβεβαίωση του www.koutipandoras.gr αναφορικά με την ύπαρξη 33 πρώην και νυν βουλευτών αλλά και υπουργών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, ήρθε σχεδόν από το σύνολο τόσο του έντυπου όσο και του ηλεκτρονικού Τύπου.
Όπως είχε αποκαλύψει το www.koutipandoras.gr από τις 12 Σεπτεμβρίου 2012, στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ είχαν τεθεί 33 πολιτικά πρόσωπα, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, για πολλά από τα οποία υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι τα εισοδήματά
τους και οι καταθέσεις τους σε λογαριασμούς δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες ενώ για κάποιους άλλους έχουν προκύψει στοιχεία και έχουν ξεκινήσει έλεγχοι μέσα από δικογραφίες που χειρίζεται το Tμήμα των Οικονομικών Εισαγγελέων του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Διαβάστε το δημοσίευμα του www.koutipandoras.gr
Εδώ και μερικές μέρες το θέμα αναπαράγεται από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις αποκαλύψεις του www.koutipandoras.gr.
Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα εδώ
Υπενθυμίζεται ότι το www.koutipandoras.gr, είχε επισημάνει τη χρονοβόρα διαδικασία των ελέγχων, καθώς τα αρμόδια τμήματα έχουν αποδεκατιστεί με αποφάσεις του τότε υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
http://www.koutipandoras.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *