Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά».

«H σημερινή απεργιακή κινητοποίηση πρέπει να είναι ένα ορόσημο μιας μεγάλης κοινωνικής αντεπίθεσης με όριο την τελική νίκη του λαού μας απέναντι στην τρόικα εξωτερικού και την τρόικα εσωτερικού», δήλωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σημερινής μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης και πορείας.
 Oλόκληρη η σημερινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:
 «Αφού η συγκυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα στοιχειώδη συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας και είναι πλέον αυτή η
οποία ανέχεται και συνυπογράφει μέτρα βάρβαρα που οδηγούν σε ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα, το λόγο δεν μπορεί παρά να τον έχει η κοινωνία. Και η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση πρέπει να είναι ένα ορόσημο μιας μεγάλης κοινωνικής αντεπίθεσης με όριο την τελική νίκη του λαού μας απέναντι στην τρόικα εξωτερικού και την τρόικα εσωτερικού.
Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα στοιχειώδη, αυτά που οι ίδιοι υποσχέθηκαν εξαπατώντας τον ελληνικό λαό προεκλογικά, ο λόγος δεν μπορεί παρά να είναι στην κοινωνία, γιατί δεν αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός αυτή την άδικη μονόπλευρη εξόντωση που επιβάλλεται εδώ και δυόμιση χρόνια. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά».

 e-mail:stfintikakis@gmail.com

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.



                       
                       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *