Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σκάνδαλο της ΝΔ οι δήθεν τυφλοί της Ζακύνθου!

Σοβαρή πολιτική καταγγελία έκανε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής αναφορικά με το σκάνδαλο των «τυφλών» της Ζακύνθου. Ο Στ. Κοντονής «φωτογράφισε» τον πρ. Νομάρχη και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ (είχε εκλεγεί στις εκλογές του Μαΐου) Δ. Γάσπαρο, τονίζοντας ότι «κατεύθυνε το σκάνδαλο των τυφλών».

«Στη Ζάκυνθο είχαμε το περίφημο σκάνδαλο των τυφλών, που δεν βρήκε μόνο ανθρώπους που είχαν μία ανάγκη για να καλυφθούν και τους έσπρωξαν σ” αυτό το φαύλο κύκλο της παρανομίας αλλά υπήρχαν και άλλοι οι οποίοι κατά σύστημα λυμαίνονται το δημόσιο πλούτο», είπε και πρόσθεσε: «Δημιουργήθηκε από τους παράγοντες της ΝΔ, δημιουργήθηκε από τα κομματικά επιτελεία της ΝΔ κι αυτό δεν το λέει κανένας. Και για τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων, τα οποία πήγαν στους τέσσερις ανέμους, οι κύριοι της ΝΔ, δεν λένε σήμερα απολύτως τίποτα».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και δεύτερη καταγγελία για τον Δ. Γάσπαρο, λέγοντας ότι το 2008 είχε προσπαθήσει να αγοράσει οικόπεδο για να χτίσει νέα Νομαρχία το 2008 (δηλαδή όταν όλα τα κόμματα είχαν συμφωνήσει στην κατάργηση των Νομαρχιών…) με κόστος 3,5 εκατομμύρια ευρώ, και το ακίνητο πριν από λίγους μήνες πουλήθηκε 450.000 ευρώ. Ξέρετε ποιος το κοστολόγησε 3,5 εκατ. ευρώ; Ένας από τους εκτιμητές των οικοπέδων της Μονής Βατοπεδίου.
 e-mail:stfintikakis@gmail.com

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.



                       
                       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *