Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα στο «30» στο νέο φορολογικό σύστημα

 Στο 30% ο ανώτατος συντελεστής για μισθωτούς και συνταξιούχους, επιβολή ενιαίου φόρου 30% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις και περιορισμό στο 30% της συνολικής φορολογικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων, προβλέπει μεταξύ άλλων το κυβερνητικό σχέδιο για το φορολογικό σύστημα.




Επίσης, σύμφωνα με ίδια πηγή, θα υπάρξει κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών για τα εισοδήματα του 2013 και αντικατάστασή τους από έκπτωση συγκεκριμένων δαπανών από το εισόδημα.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Καθημερινή, η κυβέρνηση εξετάζει την αύξηση της φορολογίας για εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ με συντελεστή 50%.  Παράλληλα εξετάζεται ο φόρος στα κέρδη να ανέλθει στο 15% και ακόμα 15% εφόσον γίνεται διανομή μερίσματος.
http://tvxs.gr/news/

 e-mail:stfintikakis@gmail.com

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.



                       
                       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *