Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Βασίλης Οικονόμου Βουλευτής ΔΗΜΑΡ "Θα ήθελα να ψηφίσω ΝΑΙ, αλλά..."

Θα σκεφτώ τι θα κάνω, αν η τελική στάση του κόμματος , για την ψηφοφορία, είναι το  «όχι» και  όχι το «παρών», είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου, ανέφερε ότι θα σεβαστεί την απόφαση που θα πάρει το κόμμα του για την ψηφοφορία των μέτρων, «μέχρι το παρών». Στην
περίπτωση που στην Κεντρική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική ομάδα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας, θα αποφασίσει «να πει όχι» σε όλα τα μέτρα, «τότε θα δω τι θα κάνω», είπε ο κ. Οικονόμου, που άφησε ανοικτό το θέμα να μην συμμορφωθεί με την απόφαση του κόμματός του.
Ακούστε το ηχητικό: Πηγή : http://www.enikos.gr/politics/93719,8a_h8ela_na_yhfisw_NAI_alla_.html
PS :Σε λιγότερο από πέντε λεπτά αυτοαναιρέθηκε ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ (πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ διαφώνησε στην ψήφιση του μνημονίου)..σε πρωϊνή τηλεφωνική  συνέντευξή του, στο ραδιόφωνο του REAL FM !!Από την μία είπε ότι θα πειθαρχήσει στην όποια απόφαση λάβει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ και από την άλλη ομολόγησε ευθέως, ότι σε μια πιθανή απόφαση προς το ΟΧΙ, είπε θα σκεφτεί τι θα πράξει..αποκλείοντας οριστικά το ΟΧΙ .. άρα και ανυπακοή προς την επίσημη γραμμή του Κόμματός του..!! Συνέπεια λόγων και έργων..!! Ερώτημα αφελούς : Τι σας δεσμεύει κύριε Οικονόμου και δεν τηρείται την ίδια στάση όπως και ΤΟΤΕ ? Μπορούμε να υποθέσουμε πολλά ..!! Ο κίνδυνος επιστροφής  στη δραχμή όπως είπατε ? Κρίμα που χρησιμοποιείται και εσείς τέτοια ευτελή επιχειρήματα, όπως και αυτών που μόλις  λίγο καιρό πριν είχατε  διαφωνήσει..!!  Την ατιολόγησή σας περί της  διαπραγμάτευσης της ΔΗΜΑΡ.. την απάντηση την πήρατε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής : Ότι δηλαδή η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ ..Μην κοροϊδευόμαστε άλλο..μεταξύ μας .!! .Έλεος πιά..!!
 e-mail:stfintikakis@gmail.com

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείριση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.



                       
                       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *