Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Διακόπτει τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel


Διακόπτει τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel. Οι εργαζόμενοι βγαίνουν σε καθεστώς επίσχεσης.
Η εταιρεία ΑΣΤΥ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του Athens Ledra Hotel, ανακοίνωσε τη διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου από την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις ως προς το μέλλον του ξενοδοχείου, εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.
Η συγκεκριμένη εταιρεία ανέλαβε τη διαχείριση του ξενοδοχείου από τις αρχές του 2014 μετά την αποχώρηση της Marriott International.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν έχουν καταβληθεί μισθοί από το Μάρτιο, αλλά ούτε και το δώρο του Πάσχα και αναμένεται την Τετάρτη να βγουν σε καθεστώς επίσχεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη οι πελάτες ειδοποιήθηκαν να αποχωρήσουν, ενώ και όσοι έφθασαν στο ξενοδοχείο δεν μπόρεσαν να κάνουν check in.
Το ξενοδοχείο (πρώην Ledra Marriott) είχε βγει πριν από ένα χρόνο σε πλειστηριασμό, με επισπεύδουσα την τράπεζα Alpha bank και με τιμή εκκίνησης στα 41,1 εκατ. ευρώ, ο οποίος όμως είχε αναβληθεί και η τιμή εκκίνησης αναπροσαρμόστηκε σε 47 εκατ. ευρώ.



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *