Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Αλλοι τρεις υπουργοί εμφανίζονται να ζητούν επίδομα, για κάποια περίοδο της υπουργικής τους θητείας..!


Στη διάψευση της είδησης ότι έλαβε επίδομα ενοικίου προχώρησε ο υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Φωτάκης. Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ μετέδωσε ότι αίτηση για το σχετικό επίδομα έκαναν και ο κ. Φωτάκης, ο Παναγιώτης Σγουρίδης και Δημήτρης Μάρδας, για κάποια περίοδο της υπουργικής τους θητείας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Φωτάκης παραδέχθηκε μεν ότι έκανε τη σχετική αίτηση για 5.000 ευρώ, ωστόσο, όπως είπε, η δαπάνη δεν εκταμιεύθηκε ποτέ, καθώς τελικώς έμεινε στο σπίτι του γιου του. Στην δική του τοποθέτηση, ο κ. Σγουρίδης έκανε αίτηση, εγκρίθηκαν αρχικά 7.000 ευρώ, αλλά ανέφερε ότι έλαβε συνολικά το ποσό των 350 ευρώ για επτά μήνες, πληρώνοντας 50 ευρώ το μήνα για ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Αιγάλεω.

Απάντηση στις πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΙ δεν έχει δώσει προς τον παρόν κ. Μάρδας. Σημειώνεται ότι ο κ. Μάρδας ήταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (Ιανουάριος -Αύγουστος 2015) και υφυπουργός Εξωτερικών το διάστημα Σεπτεμβρίου 2015-Νοεμβρίου 2016.

Όσον αφορά τον κ. Μάρδα, τα έγγραφα καταδεικνύουν ότι είχαν δεσμευθεί για λογαριασμό του 3.900 ευρώ, για την περίοδο που υπηρέτησε ως αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών.

Τι δείχνουν τα έγγραφα της Διαύγειας






























thetoc.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *