Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Μ. Θεοδωράκης, Γ. Κασσιμάτης και Ιεράρχες θα μιλήσουν στο συλλαλητήριο! Ζητάνε προστασία από τους αναρχικούς οι διοργανωτές


Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, όπως και Ιεράρχες μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο της Κυριακής, στο Σύνταγμα, για τη Μακεδονία όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου σχετικά με τη διοργάνωση.

Παράλληλα, οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου έκαναν έκκληση στις Αρχές να προστατεύσουν όσους βρεθούν στο συλλαλητήριο, στον απόηχο των απειλών που εκτόξευσαν μέλη του «Ρουβίκωνα».

Οπός ανέφερε η συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Νίνα Γκατζούλη, «είναι δικαίωμα όλων να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό». «Και η συμμετοχή», πρόσθεσε «θα είναι πολύ μεγάλη αφού τα πούλμαν από την περιφέρεια θα είναι τριπλάσια σε σχέση με την Θεσσαλονίκη».



Ο Μιχάλης Πάτσικας δήλωσε από την πλευρά του ότι «το συλλαλητήριο θα στείλει ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδος», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ακομμάτιστο».


Ο Μίλτος Γκοτζαγενίδης, υπεύθυνος οικονομικών της διοργάνωσης, σημείωσε ότι «τα χρήματα που δαπανώνται για το συλλαλητήριο καλύπτονται από την ομογένεια και ειδικά από τους ομογενείς των ΗΠΑ αλλά και από Μακεδόνες Έλληνες». «Υπάρχουν», είπε, «και εταιρείες που έχουν συνεισφέρει χρήματα».   




































thecaller.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *