Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Η φρασεολογία υποκόσμου του Α. Σαμαρά δεν εκπλήσσει πλέον κανέναΓια έξαλλη στάση κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, "ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ". Με ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου προσάπτει στον κ. Σαμαρά φρασεολογία υποκόσμου, ενώ του αναγνωρίζει  το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

"Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για "πολιτική αλητεία" τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.


Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ".


capital.gr
        

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου