Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αυτουργοί των ηθικών αυτουργών

Γράφει ο Νίκος Σέκερης
Σιωπή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, «σκεπάζει» την αποκάλυψη του e-reportaz σχετικά με την παράδοση του ελληνικού Συντάγματος στους δανειστές. Τα email του ποινικά ελεγχόμενου για την «εξαφάνιση» της λίστας Λαγκάρντ και την κάλυψη των συγγενικών του προσώπων, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καταγράφουν με κυνικό τρόπο όλα αυτά τα οποία ο ελληνικός λαός υποψιαζόταν αλλά δεν μπορούσε να αποδείξειΤην άνευ όρων παράδοση της Ελλάδος στους ευρωπαίους ηγεμόνες και δυνάστες και την κατάλυση του υπέρτατου Νόμου της χώρας, του ελληνικού Συντάγματος.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ευνομούμενη Πολιτεία, το συγκεκριμένο θέμα θα προκαλούσε «σεισμό». Στην πολύπαθη Ελλάδα, όχι. Στο μεταξύ τα ΜΜΕ προτιμούν να ασχολούνται με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και να ποντάρουν σε μια δολοφονία ενός 34χρονου συμπατριώτη μας.
Στη δολοφονία του Παναγιώτη Φύσσα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Είναι όλοι εκείνοι οι οποίοι διαβλέποντας και διαισθανόμενοι την πλήρη σήψη του πολιτικού συστήματος, με λαϊκιστικο και ανέξοδο τρόπο, έπεισαν περί το 1 εκατ. Έλληνες ότι θα κοντραριστούν με το πολιτικό-μιντιακό κατεστημένο.  Είναι οι υμνητές του Χίτλερ, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη νομιμοποίηση που τους παρείχε η ψήφος του ελληνικού λαού, προκειμένου να μεγενθύνουν τον τρόπο οργάνωσης των παρα-στρατιωτικών οργανώσεων.
Οι αυτουργοί του «τέρατος»
Το επονομαζόμενο «τέρας» δεν είναι ορφανό. Έχει και μητέρα και πατέρα. Οι γονείς του, σήμερα, προσπαθούν να το αποκληρώσουν. Δεν μπορούν, όμως, επειδή εκείνοι το γέννησαν. Η αλληλογραφία ενός προσώπου που υπήρξε το βαρύ περιπολικό μιας κυβέρνησης η οποία έπεισε το 44% των ψηφοφόρων του 2009 να τη στηρίξει με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», αποδεικνύει ποιοι ευθύνονται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδας και κατ΄επέκταση την εκτόξευση των ποσοστών της Χ.Α. 
Δεν φταίει μόνο ο Παπακωνσταντίνου. Φταίει η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος. Ποτισμένοι από τη μεθυστική εξουσία, την κάλυψη του Νόμου και την ψήφο του εξαπατημένου ελληνικού λαού, «έκλεψαν», «βόλεψαν» και δημιούργησαν ένα κράτος-μπορντέλο. Δεν ελέγχθηκαν και δεν λογοδότησαν. Κατέλυσαν Νόμους, εργασιακά δικαιώματα, συγκρόυστηκαν και διέλυσαν τους ανίσχυρους, κάλυψαν τους ισχυρούς και τους χρηματοδότες τους. Ήπιαν και πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων. Είναι οι αυτουργοί των ηθικών αυτουργών.
ΥΓ. Εκπληκτική είναι η αντίδραση του επίσης ποινικά ελεγχόμενου πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Κουσελά. Διαβάζοντας την είδηση επιμήκυνσης αποπληρωμής της δόσης και ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ του ελληνικού Συντάγματος σπεύδει να συγχαρεί τους δυο Γιώργηδες. Και  τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *