Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Κατόπιν ενεργειών του…




Το είδαμε και αυτό. Σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης η μετάβαση κλιμακίου του ΕΟΔΥ στη Μεσαρά και στο Δήμο Φαιστού μετά τα μαζικά κρούσματα οφείλεται στον τοπάρχη της ΝΔ και υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Την είδηση τη διαβάζουμε ως εξής:

«Αύριο Δευτέρα, έρχεται στην περιοχή η Κινητή Ομάδα Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενισχυθεί η ιχνηλάτηση κρουσμάτων κορονοϊού.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, το Δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και σε συνεργασία με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Λένα Μπορμπουδάκη, την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ».


Ας τα πάρουμε από το τέλος προς την αρχή:

- Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έρχεται ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ
- Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έρχεται ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία
- Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έρχεται ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε συνεργασία με τη διοικήτρια της ΥΠΕ (Κάτι πρέπει να κάνει κι εκείνη αφού για τα εισερχόμενα κρούσματα της Κρήτης λέει πως δεν την ενημερώνουν και με τη σειρά της δεν μπορεί να μας ενημερώσει για τίποτα).
- Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έρχεται στον Δήμο Φαιστού ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε συνεργασία με τον δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη (αυτό έλειπε, λέτε να μην συνεργαζόταν ο Δήμος για να έρθει το κλιμάκιο στον Δήμο;)


Συνεπώς ποιος μένει για να ευχαριστήσουμε;
Ευτυχώς που είναι και ο υφυπουργός γιατί ο ΕΟΔΥ, ο δήμαρχος, η Πολιτική Προστασία, η διοικήτρια της ΥΠΕ θα άφηναν τον κόσμο της Μεσαράς χωρίς ελέγχους.

Οπως λέγαμε και παλιότερα «κατόπιν ενεργειών μου η σύζυγος σας έτεκεν άρρεν».    

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *