Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Κ.Τζαβάρας – βουλευτής ΝΔ: Ο Ζελένσκι εκμεταλλεύθηκε το βήμα για να υπηρετήσει το ξέπλυμα ενός ομίλου παρακρατικών ναζιστών

 

Ο πρόεδρος της Βουλής, κ Τασούλας πιάστηκε εξ απήνης και θύμα ενός πονηρού τύπου, από την επικοινωνιακή μηχανή Ζελένσκι, που επιχείρησε να ξεπλύνει τους νεοναζί.

Με την συμπεριφορά του ο αρχηγός του Ουκρανικού κράτους, αποδείχθηκε κατώτερος της τιμής που του έκανε η Ελληνική Βουλή, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να απευθυνθεί στους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού», είπε Στο Κόκκινο, ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας.

 

Οπως είπε: Ο κ Ζελένσκι όφειλε αν πράγματι ήθελε να καλέσει και άλλους απρόσκλητους να απευθυνθούν στο ελληνικό κοινοβούλιο, να έχει ζητήσει την άδεια του προέδρου της Βουλής, κάτι που δεν έκανε. Εάν απευθυνόταν στη Βουλή ενός άλλου κράτους, για παράδειγμα στο Ισραήλ, θα έφερνε μαζί του αυτούς τους εκπροσώπους του Τάγματος του Αζόφ, για τους οποίους δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για τη ναζιστική τους ιδεολογία και δράση;

 

 

Ο πρόεδρος της Βουλής αιφνιδιάστηκε από την συμπεριφορά του κ Ζελένσκι. Παρ’όλα αυτά θεωρώ ότι με το λόγο του, αναφέρθηκε στο θέμα της ελευθερίας, της Δημοκρατίας και το θέμα που για μας τους Έλληνες είναι ανοιχτή πληγή. Ο κ Ζελένσκι όχι μόνο δεν σεβάστηκε την ανοιχτή αυτή πληγή από την βάρβαρη  μέχρι και σήμερα παράνομη κατοχή από την Τουρκία του Βόρειου τμήματος της Κύπρου, αλλά δεν είχε το σθένος να το αναφέρει καν κατά την ομιλία του και στην κυπριακή βουλή.

 

Επίσης ο αρχηγός του Ουκρανικού κράτους ήταν και απρεπής γιατί από την πρώτη στιγμή είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το βήμα που του προσφέρθηκε. Εκμεταλλεύθηκε το βήμα για να υπηρετήσει το ξέπλυμα ενός ομίλου παρακρατικών, οι οποίοι μπορεί να αγωνίζονται για την πατρίδα τους αλλά ταυτόχρονα καταβαραθρώνουν κάθε έννοια πολιτικής και ιδεολογικής δράσης». Ακούστε πατώντας ΕΔΩ ο ηχητικό. 




πηγή

   

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *