Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Αυτός είναι υπουργός που ακούει τον κόσμο; Ο Πολάκης έκλεισε το τηλέφωνο on air για να μην ακούσει τα παράπονα του κόσμου

“Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Υγεία δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία”


Η κατάσταση με υπουργικά στελέχη έχει ξεφύγει. Έχουν απομακρυνθεί από τον κόσμο, κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια στα πραγματικά προβλήματα και πιστεύουν ότι κάνουν δουλειά κλεισμένοι στα γραφεία τους και κατηγορώντας Θεούς και δαίμονες για ότι κακό συμβαίνει…

Αυτά έκανε και σήμερα ο υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος με “τσαμπουκά” και “μαγκιά” που δεν συνάδουν με τη θέση του, αρνήθηκε να ακούσει τα παράπονα των πολιτών, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς καφενείου -μας έχει συνηθίσει σε αυτό…- ενάντια σε συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ και φυσικά δεν παρέλειψε να… λούσει με κοσμητικά επίθετα δημοσίευμα ξένης εφημερίδας, που “τόλμησε” να γράψει για την Υγεία στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, ο Πολάκης δήλωσε “ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Υγεία, αφού δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία”.


Αλήθεια, πόσο καιρό έχει να πάει σε δημόσιο νοσοκομείο ο κύριος Πολάκης;
Πήγε ποτέ σε μία εφημερίδα δημόσιου νοσοκομείου;

Ρώτησε ποτέ κάποιον εργαζόμενο, γιατρό ή νοσηλευτή, για την κατάσταση που επικρατεί σε κάποιο νοσοκομείο;

Αλήθεια, κύριε Πολάκη, ως γιατρός που είστε στο επάγγελμα, είδατε κάποια θεαματική διαφορά τους τελευταίους μήνες στη δημόσια Υγεία, για να το ερευνήσουμε;

Ο Παύλο Πολάκης φιλοξενήθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1, μόνο που αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων και αρκέστηκε μόνο να τοποθετηθεί για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο ΕΣΥ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε και μία έντονη συζήτηση με τον συμπαρουσιαστή του Γιώργου Παπαδάκη, Ντίνο Σιωμόπουλο, ο οποίος πρόσφατα έχασε τον πατέρα του, και κατήγγειλε καθυστέρηση 45 λεπτών του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Πολάκης συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση κατά των προηγούμενων διοικήσεων του υπουργείου Υγείας τονίζοντας ότι παρέλαβε ένα σύστημα υγείας υπό κατάρρευση, το οποίο, όπως υποστήριξε, διασώθηκε χάρη στις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Ο αναπληρωτής υπουργός εξαπέλυσε νέα επίθεση στους συνδικαλιστές, στο χώρο της Υγείας καθώς αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Guardian και τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, έκανε λόγο για «οχετό» ψεμάτων, ενώ συνέκρινε το χαρακτηρισμό «μίασμα» που χρησιμοποιήθηκε για το πρόσωπο του με ανάλογο χαρακτηρισμό που έκανε ο Γλίξμπουργκ προ πεντηκονταετίας για τους κομμουνιστές, όπως υπενθύμισε.

Ταυτόχρονα ο κ. Πολάκης επέμεινε ότι τα όσα αναφέρονταν στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας ήταν ψευδή και ανυπόστατα, καθώς βασίζονταν σε στοιχεία της περιόδου 2011-2012. Επιτιθέμενος μάλιστα στους συνδικαλιστές έκανε λόγο για τακτική «εξοργιστικά χυδαία».

Η κατάληξη της συνέντευξης του κ. Πολάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ήταν απρόσμενη καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που προηγουμένως αρνήθηκε να ακούσει τα μηνύματα του κόσμου, λέγοντας ότι είναι «ψέμματα», έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής.

Το μόνο που δεν έκανε ο κύριος Πολάκης, είναι να βγάζει “κουμπούρι” και να πυροβολάει στον αέρα, πανηγυρίζοντας για την άριστη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας.      



  




Πηγή

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *