Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο… σωτήρας Κουβέλης και το σύνδρομο μεγαλοϊδεατισμού


Από σύνδρομο πολιτικού μεγαλοϊδεατισμού φαίνεται πως "πάσχει", εσχάτως, ο πρόεδρος της «κυβερνώσας αριστεράς». Εξάλλου, οι δηλώσεις που έχει κάνει από τη μέρα που μπήκε στην κυβέρνηση, έχουν γίνει... κλασικές...
«Υπεύθυνη αριστερά» "απαγκίστρωση από το μνημόνιο","δίχτυ προστασίας για τα αδύναμα στρώματα της κοινωνίας", «προστασία των εργαζόμενων» και «κόκκινες γραμμές», είναι μόνο μερικές από τις... ανεκδοτολογικού χαρακτήρα δηλώσεις του.
Την Κυριακή όμως "έγραψε ιστορία", με τη δήλωσή του ότι χωρίς τη ΔΗΜΑΡ, (γνωστή και ως... κυβερνώσα αριστερά), η χώρα θα είχε βγει από την ευρωζώνη!!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Φ. Κουβέλης, αφού χαρακτηρίζει ως συνεκτικό στοιχείο την συμμετοχή του κόμματός τους στην κυβέρνηση, καθώς κι ότι «έδωσε αποτελέσματα θετικού χαρακτήρα για την κοινωνία και απέτρεψε μέτρα και ρυθμίσεις που θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο τους ήδη επιβαρυμένους πολίτες...», είπε: «δεν θα υπήρχε κυβέρνηση χωρίς την ΔΗΜΑΡ και η χώρα θα πήγαινε πάλι σε εκλογές, με αυτονόητη την πολιτική ρευστότητα και την βέβαιη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη».
http://www.kentrinews.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *