Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δημοτικές εκλογές 2014 - Έδειξε... Σακελλαρίδη ο Αρης

Δυσαρέσκεια για τη μη στήριξή του από το κόμμα εξέφρασε ο Σπηλιωτόπουλος, καταγγέλλοντας πως ο Καμίνης δεν έκανε τίποτα για την Αθήνα και στέλνοντας μήνυμα «συμπάθειας» προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ήταν κοινό μυστικό στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία και θέμα χρόνου να σκάσει η «βόμβα».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, υποψήφιος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο της Αθήνας, δεν κατάφερε να μπει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και σήμερα...απασφάλισε.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 άφησε σαφείς αιχμές κατά του στενού κομματικού πυρήνα της ΝΔ, λέγοντας πως αν τον είχε στηρίξει, αυτή τη στιγμή ο συνδυασμός του θα ήταν πρώτος στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Αναφερόμενος στα ποσοστά που πήρε είπε πως είναι ίδια με τα ποσοστά που είχε η ΝΔ πριν κυβερνήσει, σημειώνοντας ότι τώρα ως κυβέρνηση έχει και την αντίστοιχη φθορά.

Το... κερασάκι ωστόσο ήρθε λίγη ώρα αργότερα όταν του έγινε ανοιχτά η ερώτηση αν στηρίζει κάποιον από τους δύο υποψήφιους για τον δήμο της Αθήνας.

Παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία επίσημα έχει δηλώσει τη στήριξή της στον νυν δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη, ο ίδιος έσπευσε να διαφοροποιήσει τη θέση του λέγοντας ότι ο απερχόμενος δήμαρχος δεν έκανε τίποτα την προηγούμενη τετραετία.
Όσο για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανέφερε ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ένα νέο παιδί, αλλά του λείπει η εμπειρία.
Είναι σαφές πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μετά από αυτές τις δηλώσειςξεκινάει πόλεμο με την παράταξη στην οποία ανήκει, χωρίς κανείς να ξέρει πώς θα συνεχιστεί και πού θα σταματήσει.
Το μόνο βέβαιο είναι πως η Νέα Δημοκρατία πλέον έχει έναν ακόμη πονοκέφαλο να διαχειριστεί και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρήκε έναν ανέλπιστο σύμμαχο στη μάχη του να κερδίσει τον Δήμο της Αθήνας.

newsbomb.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *