Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αυτή την Κυριακή ξυρίζουν τον γαμπρό…

Η χώρα του δημοσκοπιστάν βρήκε τις σωστές δικαιολογίες και τα φέρε από εδώ τα έφερε από εκεί, όλοι λάδι βγήκαν!!! Εννοώ τα κόμματα. Γιατί για τον λαό, δεν είμαι σίγουρη…

Βέβαια εδώ που τα λέμε ιδιαίτερα ευνοημένη βγήκε, παρά το γεγονός ότι έπαιξε άθλια το παιχνίδι της χειραγώγησης, η ΝΔ! Εριξε το τυράκι και τσίμπησαν όλοι ότι το αποτέλεσμα βγήκε χλωμό με πεσμένα αιμοπετάλια … Όμως η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι θόλωσαν τα νερά για να δημιουργήσουν κλίμα ηττοπάθειας… Συν τοις άλλοις έντυσαν το σύστημα με ποτάμια ελιές και αποκόμματα πρώην συγκυβερνώντων και τσίμπησαν και από εκεί ψηφαλάκια… Όμως ο πολίτης σταμάτησε να είναι πελάτης και πλέον καταλαβαίνει

Με τούτα και με τα άλλα ισχυρίζονται ότι δεν χάσανε κι ότι αντέχουν ακόμη, κι ότι ο λαός τους θέλει!!! Μας λένε δηλαδή με λίγα λόγια ότι ο λαός θέλει να είναι άνεργος να δουλεύει χωρίς να πληρώνεται, να μην μπορεί να βρει την υγειά του αν αρρωστήσει και όλα αυτά τα ωραία που μας προσφέρουν!!!

Όμως ότι και να λένε ο ΣΥΡΙΖΑ από μικρό κόμμα διαμαρτυρίας αναδείχθηκε αξιωματική αντιπολίτευση και όλα δείχνουν ότι τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Παρόλα αυτά, οι υποψήφιοί του για τις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους δεν θα αποσπάσουν ποσοστά αντίστοιχα με το ποσοστό του κόμματος.

Διότι την περασμένη Κυριακή δεν θα το αρνηθώ κατάφεραν να τους ξεγελάσουν οι ντυμένοι στα λευκά σύγχρονοι μαυρογιαλούροι !!!

Μιχαλού



http://www.topontiki.gr/

 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *