Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τριανταφυλλόπουλος: Δώρο νανοβιονικό γιλέκο σε όποιον δει το video!

Θορυβημένος από τη μικρή ανταπόκριση που σημείωσε η σοκαριστική αποκάλυψη, ότι υπάρχουν επονείδιστοι πολιτικοί που κάνουν σεξ, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αποφάσισε να ξεκινήσει στοχευμένες προωθητικές ενέργειες
Με ένα θαυματουργό προϊόν «βιονανοτεχνολογίας» σαν αυτά που πουλούσε το ηλεκτρονικό κατάστημα του zougla.gr, θα ανταμειφθούν όσοι δουν το επίμαχο video με πρωταγωνιστή τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, και γράψουν ένα σοκαρισμένο σχόλιο.
Ο Δημοσιογράφος-Νανοτεχνολόγος, προχώρησε όπως φαίνεται στη συγκεκριμένη προσφορά, θεωρώντας ότι κάποιος που πιστεύει ότι ένα γιλέκο προσφέρει υπερφυσικές δυνάμεις, αποτελεί το ιδανικό κοινό για την αποκάλυψή του.
Τα προϊόντα «νανοβιοτεχνολογίας», όπως είναι γνωστό, παράγονται σε διαστημικά εργοστάσια από εξειδικευμένους νάνους, και βοηθούν μεταξύ άλλων στην ηθική θωράκιση των χρηστών τους απέναντι στο σεξ. Επίσης, βοηθούν δραστικά, στον περιορισμό του IQ, προκειμένου να πιστεύεις ό,τι μαλακία σου πλασσάρουν.
Εξάλλου, όπως σημειώνει και ο ίδιος, η δύναμη του γιλέκου, έχει αποδειχθεί, αφού τέτοιο φορούσε και ο Ηλίας Κασιδιάρης στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις της zougla που τον έφερναν πρώτο με 35%!
Η ανακοίνωση, έγινε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, όπου οι τρείς «φοιτητές» που αποκάλυψαν την ανήθικη δραστηριότητα του πολιτικού, παρέλαβαν ένα ειδικό βιονανοτεχνολογικό γάντι, προκειμένου να αυτοϊκανοποιούνται με μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν σερφάρουν στο διαδίκτυο.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *