Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Άδειασε η Γεννηματά τον Βενιζέλο για τη συνεργασία με ΝΔ


«Όποιος βλέπει τον εαυτό του υπουργό με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ να βρει άλλο ψηφοδέλτιο» του διεμήνυσε. «Δεν θα γίνουμε τσόντα κανενός» ξεκαθάρισε.
Προειδοποίηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος χθες προεξόφλησε εμμέσως την μετεκλογική συνεργασία το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει τσόντα κανενός. Κάλεσε, μάλιστα,  όποιο στέλεχος προαλείφεται για υπουργός, καλύτερα μπει από τώρα σε άλλο ψηφοδέλτιο.
«Η λεηλασία της Δημοκρατικής Παράταξης τελείωσε. Ανήκει στο παρελθόν. Όποιος σκέφτεται τον εαυτό του υπουργό με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη τσόντα, είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ, καλά θα κάνει να βρει από τώρα θέση στα ψηφοδέλτιά τους» είπε η κυρία Γεννηματά φωτογραφίζοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άδειασε, όμως, τον κ. Βενιζέλο και για την έμμεση αναφορά του περί μη συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί κυβέρνηση «εθνικής συνεννόησης» με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις.
Η κυρία Γεννηματά αιτιολόγησε όμως και τη στροφή του ΠΑΣΟΚ κατά της απλής αναλογικής χαρακτηρίζοντας «κόλπο» την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. «Το κόλπο δεν έπιασε. Όλοι καταλαβαίνουν ότι παίζετε με την απλή αναλογική» είπε η κυρία Γεννηματά στον πρωθυπουργό. «Θα μιλούσατε για απλή αναλογική εάν οι δημοσκοπήσεις σας έδιναν πρώτο κόμμα;» είπε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση φέρνει την απλή αναλογική ως «αριστερό φερετζέ, στις δεξιές πολιτικές που εφαρμόζει». «Μην αναζητάτε συνενόχους για τα τερτίπια σας» είπε στο ίδιο μήκος κύματος η κυρία Γεννηματά απευθυνόμενη στην κυβέρνηση.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *