Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Η «Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών» ετοιμάζεται να γιορτάσει την εισβολή των ναζί στην Κρήτη!

 Άθλια πρόκληση που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη

  

Mια άθλια και εμετική πρόκληση ετοιμάζεται στην Κρήτη από μια οργάνωση που οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών». Έχουν ανακοινώσει ότι θα διοργανώσουν εορταστική εκδήλωση για να τιμήσουν την αεροπορική εισβολή των ναζί στην Κρήτη!

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr η εκδήλωση προγραμματίζεται για το διάστημα 17 – 23 Μαΐου με γενικό τίτλο «Kreta Memorial» .

 

Στην ιστοσελίδα της «Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών» (εδώ) υπάρχει η παρακάτω αφίσα και αναφέρεται:

 

«ΚΡΗΤΗ, ΕΛΛΑΔΑ. Πέρασαν ακριβώς 80 χρόνια από το άλμα των ειδικών δυνάμεων του Τρίτου Ράιχ που κατέκτησαν το νησί της Κρήτης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την γενναιότητά τους».

Και δίπλα:

 

«17-23 Μαΐου 2021. Ας τιμήσουμε τους πεσόντες αλεξιπτωτιστές αδερφούς μας που πραγματοποίησαν με επιτυχία την πρώτη εναέρια στρατηγική επιχείρηση στην Ιστορία».

 


Ο Δήμαρχος Χανίων, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, μιλώντας στη huffingtonpost.gr αναφέρει ότι από το πρωί δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο του δημαρχείου για το θέμα. Υποστηρίζει δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για την συγκεκριμένη εκδήλωση, ούτε γνωρίζει εάν υπάρχει κάποιος σύνδεσμος στην Ελλάδα που να βοηθάει την Ενωση των Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.   





πηγή   

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *