Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Αλέκος ΑΛβάνος : 'Να μάθει (ο κ. Τσίπρας) και ποια είναι τα νησιά του Αιγαίου, να μην τα λέει διπλά'

«Να μάθει και ποια είναι τα νησιά του Αιγαίου» – Τι σχολίασε για τον Πάνο Καμμένο


«Να μάθει (ο κ. Τσίπρας) και ποια είναι τα νησιά του Αιγαίου, να μην τα λέει διπλά, μόνο πιωμένος μπορεί να είναι για να τα λέει διπλά (Μυτιλήνη-Λέσβος)», σχολίασε ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, εξαπολύωντας παράλληλα επίθεση κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγόρησε ότι «δεν έχει κανέναν δισταγμό».

#giafka Aλ.Αλαβάνος:Να μάθε ποια είναι τα νησιά τ Αιγαίου να μν τα λέει διπλά ,μόνο πιωμένος μπορεί να ναι @PrimeministerGR.@SpirosXaritatos

«Δεν πιστεύω στην τσαμπουκαλίδικη πολιτική», τόνισε ο κ. Αλαβάνος και συμπλήρωσε: «Δεν δίνω καμία αξία στα λόγια του πρωθυπουργού και μάλιστα προσωπικά, δεν έχει κανένα δισταγμό».

«Η ελληνική κυβέρνηση μια είναι ενάντια στο ΔΝΤ μια στην ευρωζώνη. Μπάχαλα», παρατήρησε, ενώ αναφερόμενος στον «καβγά» Τσίπρα-ΔΝΤ σημείωσε πως «είναι φυσιολογικός, σαν το σουβλατζίδικο με 3 συνεταίρους που δεν πάει καλά».

«Πρέπει να είμαστε περήφανος λαός και δεν ζητιανεύουμε και δεν ζητάμε το χαρτζιλίκι του Τσίπρα», σημείωσε για τις παροχές που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ενώ συμπλήρωσε πως «δεν θέλουν να αφήσουν με τίποτα τις καρέκλες στο ΣΥΡΙΖΑ».


Για τον τούρκο πρόεδρο, παρατήρησε ότι «ο Ερντογάν αρχίζει και φέρεται σουλτανικά πια. Η Ελλάδα δυστυχώς είναι οικονομικά ένα οικονομικό ψοφίμι». Αναφέρθηκε και στον υπουργό Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, σημειώνοντας: «Αν θέλει να παίξει στρατιωτάκια o Πάνος Καμμένος ας φωνάξει φίλους του κ να παίξει σπίτι του».

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *