Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Όλη τα ιδανικά της δεξιάς ξεκινάνε και τελειώνουν μέσα στο «θα τους γα@@@με»



Ξεκίνησα να γράφω ένα κείμενο για την ιστορία της δεξιάς και για το αν αγωνίστηκε τελικά ποτέ για τίποτα πέρα από το να ουρλιάζει για πατρίδες και θρησκείες και κατά πόσο κι εκεί ακόμα κατάφερε να ξεπεράσει τον κουτσαβακισμό της και να σταθεί με καθαρότητα έστω μπροστά στα βρώμικα ιδεώδη της, μα ήταν μάταιος κόπος, γιατί όλη η κουλτούρα της δεξιάς συμπυκνώνεται στο «θα τους γαμ@@@με».

Όταν ήμασταν φοιτητ(ρι)ες, την ώρα που τα συνθήματα των υπολοίπων μιλούσαν για αγώνες, για συλλογικά αγαθά, για νέους κόσμους, όλα τα ιδανικά της Δαπ, της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, συμπυκνώνονταν στο «Δαπ Δαπαρα γαμ@ τον Τσε Γκεβάρα» (τσουτσουριάσαμε) και στο «και α και ου και Δαπ Νδφκου».


Δε μαρεσει καθόλου να επικαλούμε ιστορίες από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας μια και πιστεύω ότι την εποχή σου και την εαυτή σου πρέπει να τα χτίσεις με τα χέρια σου και όχι με τα γαλόνια των προγόνων σου, όμως έτσι πάλι αυτές τις οργισμένες μέρες και επειδή είμαστε και συνέχεια του παρελθόντος αναπόφευκτα, θυμήθηκα τον παππού μου που λέγε για τη μέρα της απελευθέρωσης από τους Γερμανούς. Στη στροφή του σπιτιού του 18 χρόνων μαζί με τον καλύτερο του φίλο είχαν βγει για να πανηγυρίσουν. Πέρασε ένα αμάξι δύο έτσι Ελλήνων πατριωτών και τους ρώτησε γιατί πανηγυρίζουν και με τι χαίρονται και απάντησαν τα αυτονόητα όπως φαντάζεστε. Ο Έλληνας ταγματασφαλίτης πατριώτης σήκωσε το όπλο, σκότωσε το φίλο του παππού μου λέγοντας «εμείς όμως δε χαιρόμαστε», συνέλαβαν και βασάνισαν τον παππού μου που γλύτωσε από μια άλλη δεξιά νονά που είχε.



Αυτή είναι η ιστορία σας φίλοι και φίλες δεξιοί. Ένα κοστούμι του παρακράτους με τσεκούρι μέσα από το σακάκι και δεν υπάρχει ίχνος σπόρου για να ανθίσει τίποτα άλλο πέρα από σήψη πάνω σε αυτό. Αυτή ήταν πάντα η ιστορία της δεξιάς. Ποια αριστεία, ποια νομιμότητα, ποια Εξάρχεια θα καθαρίσετε βρε ούγκανα του παρακράτους.

Όλα τα ιδανικά της δεξιάς ξεκινάνε και τελειώνουν μέσα στο «θα τους γα@@@με».

Το «θα τους γαμ@@@ε» δεν αντέχει να μην έχει την εξουσία γιατί δεν έχει κανέναν άλλο ιδανικό. Δεν ξέρει τίποτα άλλο, δεν μπορεί να ανθίσει πουθενά. Οι δεξιοί ήρθαν πάλι να μας θυμίσουν το μόνο πράγμα με το οποίο ξέρουν να ασχολούνται και εδώ δε θα μπω σε σεξιστικές λεπτομέρειες του εγκεφάλου τους. Δεν υπάρχει τίποτα να αντιτάξουν και αυτό δεν αντέχουν. Καμία αξία, κανενα ουσιώδες όνειρο, τίποτα να αφήσουν πίσω τους. Και το να χτίζεις μια ολόκληρη διακυβέρνηση πάνω στο "θα τους γαμήσουμε", στην πραγματικότητα είναι το πιο δουλοπρεπες, το πιο τζουφιο, το πιο κουτσαβακικό εργαλείο που υπάρχει.

Από τη σελίδα της ΒάλιαςΤσιριγώτη στο facebook     

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *