Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Φιάσκο της κυβέρνησης με την Ανάπλαση Α.Ε.

 


Κυβερνητική βιασύνη και προχειρότητα για να εκδιώξουν τον Δούκα • Η επωνυμία «Ανάπλαση Α.Ε.» χρησιμοποιείται ήδη από άλλη εταιρεία από το 2007.

Σε φιάσκο εξελίσσεται η σπουδή του Μεγάρου Μαξίμου ΝΔ να αφαιρέσει με μια σκανδαλώδη τροπολογία της νύχτας όλες τις αρμοδιότητες του Δήμου Αθηναίων από την εταιρεία Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ και να τις μεταφέρει στην κυβέρνηση μέσω της εταιρείας Ανάπλαση ΑΕ.

 

 

Η βιασύνη και η προχειρότητα με την οποία ενέργησαν οι κυβερνητικοί παράγοντες και πρωθυπουργικοί σύμβουλοι, στην προσπάθεια τους να προλάβουν να εκδιώξουν τον δήμαρχο Αθηναίων από την εταιρεία, αποδεικνύεται μέσω του εγγράφου που φέρνει στο φως η efsyn.gr.

 

Σύμφωνα με αυτό και με βάση τις δημοσιεύσεις στο ΓΕΜΗ η επωνυμία ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε.  χρησιμοποιείται ήδη ως διακριτικός τίτλος από άλλη εταιρεία από το 2007, κάτι που απαγορεύεται (δηλαδή η χρήση πανομοιότυπης επωνυμίας και διακριτικού τίτλου από δύο εταιρείες ταυτόχρονα).



Καταρρίπτεται έτσι ως προσχηματικό το κεντρικό κυβερνητικό επιχείρημα περί απόφασης που είχε ληφθεί από το 2022. Γεννάται λοιπόν το εύλογο ερώτημα, τόσους μήνες μετά, δεν έγινε έστω ένας τυπικός έλεγχος για την επωνυμία, ώστε να μην είναι ίδια με άλλη ενεργή εταιρεία;

Η απάντηση προφανής, όλα έγιναν γρήγορα και την τελευταία στιγμή, με συνέπεια να μην αποφευχθεί μια γκάφα που εκθέτει τον πρωθυπουργό και τους εμπνευστές της απόφασης να καρατομησουν το Δήμο Αθηναίων από ένα ζωτικό χρηματοδοτικό εργαλείο, με μοναδικό κριτήριο ότι δεν είναι της αρεσκείας τους.




πηγή 



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *