Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Εγώ, ο Βενιζέλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιβιώνει, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αν και ηγείται ενός κόμματος του 12% (το οποίο μειώθηκε στο 4% στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις), παρόλα αυτά βρίσκεται βαθιά μέσα στην κυβερνητική εξουσία, με δύο καρέκλες να τον στηρίζουν. Το HOT DOC, στο τεύχος 20, κατέγραψε τον βίο και την πολιτεία του, βίο άκρως ενδιαφέροντα.
Ποιος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος;
Διαβάστε πως τον περιγράφουν οι συμφοιτητές και οι καθηγητές του. Διατείνεται πως έχει σπουδάσει στη Γαλλία, την ώρα που κανείς δεν τον έχει ακούσει να μιλάει Γαλλικά. Έκανε την πρώτη του επίσημη πολιτική εμφάνιση ως γνωμοδότης για την μη παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Δήλωσε πως οι λογαριασμοί των οffshore του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι αριθμοί τηλεφώνων στα οποία απαντάει ο Σπηλιωτόπουλος. Είναι ο άνθρωπος που διατυμπάνιζε πως δεν έχει καμία σχέση με τη Λίστα Λαγκάρντ, ενώ οι υπογραφές του σε έγγραφα απέδειξαν το αντίθετο.
Διαβάστε τα «εγώ» που τόσο αφειδώς ξεστομίζει, δείχνοντας τον υπέρμετρο εγωισμό και ναρκισσισμό του.
Από τη νομιμοποίηση του The Mall με τροποποίηση νόμου για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, τη στιγμή που το έργο ολοκληρώθηκε μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, μέχρι τον Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών, σύμφωνα με τον οποίο τα αδικήματα παραγράφονται με διαφορετικό ρυθμό για τους υπουργούς απ” ό,τι για τους πολίτες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει πολλές ιστορίες επιβίωσης να διηγηθεί, ή να κρύψει.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *