Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Για να γίνουν τα σπίτια φυλακές

Ριζικές αλλαγές στο χώρο της Δικαιοσύνης προβλέπει ο νέος Ποινικός Κώδικας που προτείνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το μετέωρο Βήμα της προπαγάνδας".


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, θα καταργηθεί ο νόμος 1608/1950 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού δεν υπάρχει πια δημόσιο χρήμα, γιατί όλα τα λεφτά του Δημοσίου από το 1950 μέχρι σήμερα βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας ή έχουν γίνει εξοχικά και βίλες στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, για τους καταδικασθέντες άνω των 75 ετών προβλέπεται κατ' οίκον περιορισμός, ώστε να αποσυμφορηθούν οι φυλακές από τους κωλόγερους που έχουν ακράτεια και δε μπορούν ούτε να προαυλιστούν χωρίς να τα κάνουν πάνω τους. 

Κατ' οίκον περιορισμός θα προβλέπεται και για τις μητέρες ανηλίκων ηλικίας έως 5 ετών, οπότε όταν το παιδί κλείνει τα 5 θα το χωρίζουν από τη μάνα του η οποία θα μπαίνει στη φυλακή, ώστε να είναι σίγουρο πως το παιδί όταν μεγαλώσει θα γίνει τρομοκράτης για να πάρει εκδίκηση.

Επίσης, φυλακή δε θα πηγαίνουν ούτε οι τετραπληγικοί ούτε οι ανάπηροι αλλά οι περισσότεροι Έλληνες δε ξέρουν τη διαφορά μεταξύ τους, οπότε τους αποκαλούν όλους "μόγγολα", αν και τα πραγματικά μόγγολα είναι όλοι αυτοί που παριστάνουν τους ανάπηρους και τους τετραπληγικούς για να τσεπώνουν τα επιδόματα. 

Σκοπός όλων των παραπάνω είναι να μετατραπούν όλα τα σπίτια των Ελλήνων σε φυλακές, όπου οι πολίτες θα είναι κλεισμένοι μέσα και θα βλέπουν Mega όλη μέρα - δηλαδή ό,τι κάνουν και σήμερα -, ενώ την επιτήρηση των καταδικασθέντων θα αναλαμβάνουν οι γείτονες που έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, ώστε να ενισχυθεί το ρουφιανιλίκι και να ζήσουμε ξανά στιγμές Εμφυλίου.

Για όσους έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση έως 5 χρόνια, ο νέος Ποινικός Κώδικας προβλέπει κοινωφελή εργασία 100 έως 240 ωρών στις ακτιβιστικές δράσεις του "Όλοι μαζί μπορούμε" του ΣΚΑΪ, ενώ στις ελεύθερες ώρες τους οι καταδικασθέντες θα απασχολούνται στα κατασκευαστικά έργα του Μπόμπολα και του Βωβού.

Βαριές αναμένεται να είναι κι οι ποινές σε περιπτώσεις δωροληψίας δημοσίων λειτουργών - από δήμαρχο έως πρωθυπουργό -, οπότε καταλαβαίνουμε ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας είναι για γέλια και μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Τέλος, προβλέπονται ποινές ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος, οπότε η επέτειος του Πολυτεχνείου θα καταργηθεί κι όποιος μιλάει εναντίον της χούντας του Σαμαρά και του Βενιζέλου θα συλλαμβάνεται και θα εξορίζεται στη Γυάρο και τη Μακρόνησο.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Επειδή είδα ότι ξέσπασε σάλος στο διαδίκτυο σχετικά με την ποινή ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος, θα συνιστούσα σε όλους ηρεμία. Όσο ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κυκλοφορούν ελεύθεροι δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Εάν ισχύσει, θα είναι οι πρώτοι που θα μπουν μέσα.)




http://thethreemooges.blogspot.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *