Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Αφαντο και το 8χρονο παιδί της Βίκυς Σταμάτη

Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο γιος της 8 χρονών και εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον έχει πάρει ήδη μαζί της ή να της το είχαν φέρει από χθες το βράδυ από τη Φθιώτιδα.


Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο γιος της 8 χρονών και εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον έχει πάρει ήδη μαζί της ή να της τον είχαν φέρει από χθες το βράδυ από το Ζέλι Φθιώτιδας.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής κάνουν λόγο για οργανωμένη απόδραση.
Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, τελευταία φορά που είδαν το 8χρονο παιδί ήταν χθες το απόγευμα. 
Η αστυνομία πήρε παραγγελία και μαζί με εισαγγελέα θα πάνε στο σπίτι στο Ζέλι, προκειμένου να αναζητήσουν τη Βίκυ Σταμάτη και παιδί.

Το ξεκλείδωτο λουκέτο

Οι δύο βραδινοί σωφρονιστικοί έκαναν έλεγχο στις 01:20, όπου και διαπίστωσαν ότι ήταν εκεί. Κατά την αλλαγή οι δύο πρωινοί μπήκαν στο δωμάτιο μετά από δύο λεπτά, στις 06:00, οπότε διαπιστώνουν ότι δεν είναι μέσα.
Κοιτάζουν και βλέπουν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και διαπιστώνουν ότι το λουκέτο που βρίσκεται εξωτερικά, είναι ξεκλείδωτο.
Δοκιμάζουν με τα πραγματικά κλειδιά να δουν αν είναι παραβιασμένο ή είναι άλλο λουκέτο και καταλαβαίνουν ότι λειτουργεί κανονικά. Οπότε είτε κάποιος της είχε ανοίξει εκ των προτέρων το λουκέτο είτε η ίδια το άνοιξε με αντικλείδι.
Βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που αποτελείται από τρία μικρά χαρτάκια σημειωματαρίου από μισή κόλλα γραμμένη το καθένα, στο οποίο φαίνεται να καταγγέλλει τους δικαστές, να λέει ότι είναι άδικο αυτό που έγινε και ότι θα έπρεπε να είχαν αποφυλακίσει μια μάνα με ένα παιδί. Είναι κάπως ασύντακτο και ασυνάρτητο, με κακό γραφικό χαρακτήρα.
Από την ανάγνωσή του οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι το κείμενο δεν εμφανίζει κάποια πρόθεση αυτοκτονίας.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *