Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μαξίμου: Δεν θέτουμε τελεσίγραφα, δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα


Η ελληνική κυβέρνηση δεν θέτει τελεσίγραφα όπως δεν δέχεται τελεσίγραφα αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να διαμηνύει στην καγκελάριο Μέρκελ κατά την επικείμενη συνάντηση τους στις Βρυξέλλες, ότι η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της και περιμένει το ίδιο κι από τους εταίρους της.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως «τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται με τελεσίγραφο στη συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Η ελληνική κυβέρνηση όπως δεν δέχεται τελεσίγραφα έτσι και δεν θέτει».
Νωρίτερα, δημοσίευμα του πρακτορείου Bloombergεπικαλούμενο Έλληνα αξιωματούχο ανέφερε πως το μήνυμα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Γερμανίδα Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ θα είναι πως «η ελληνική κυβέρνηση τήρησε τις υποσχέσεις της και αναμένει οι πιστωτές να τηρήσουν το δικό τους μέρος της συμφωνίας».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που δεν κατονομάζεται από το αμερικανικό πρακτορείο, αν οι συνομιλίες με τη ζώνη του ευρώ ναυαγήσουν, η ελληνική κυβέρνηση θα το εκλάβει ως ένα σημαντικό πολιτικό ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολιτικό τρόπο.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *