Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Προφυλακιστέος ο αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου

Προφυλακιστέος κρίθηκε έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή, ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου Μάριος Λιακόπουλος.
Ο αντιδήμαρχος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο. Από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε ότι ο κ. Λιακόπουλος εκβίαζε ιδιοκτήτες καντίνων στην περιοχή του ζητώντας μεγάλα ποσά, προκειμένου να τους επιτρέψει να λειτουργήσουν.
Αρχικά ένας ιδιοκτήτης καντίνας κατήγγειλε ότι ο αντιδήμαρχος του ζήτησε εκβιαστικά 1.000 ευρώ, καθώς επίσης και άλλα 1.000-1.200 ευρώ το δίμηνο, προκειμένου να πάρει άδεια λειτουργίας. Ο ιδιοκτήτης της καντίνας κατέφυγε στην αστυνομία, όπου και προμηθεύτηκε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο ιδιοκτήτης συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο και του έδωσε το ποσό. Λίγο αργότερα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν τον αντιδήμαρχο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα πάνω του.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, μάλιστα, προέκυψε και δεύτερος ιδιοκτήτης καντίνας, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε δεχθεί και ο ίδιος παρόμοιο εκβιασμό από τον αντιδήμαρχο, ο οποίος, ωστόσο, αρνήθηκε να υποκύψει.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου μετά τη σύλληψή του για υπόθεση δωροδοκίας, ανακοίνωσε την παύση καθηκόντων του αντιδημάρχου.

http://www.koutipandoras.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *