Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Οι “Κατινιές” του Σαμαρά


γράφει ο “Στοχαστής”
Η προχθεσινή δήλωση Σαμαρά στη Βουλή, με αφορμή το επεισόδιο με την Πρόεδρο, πως είναι της “αντρικής σχολής” απέδειξε πόσο έχει ποτίσει “Κατινιά” ο πρόεδρος της ΝΔ και η παράταξη, που άλλοτε ναι, αλλά επ΄ουδενί σήμερα (!!), στήριξε τη δημοκρατία.
Είναι κωμικοτραγικό να μιλάει ο Σαμαράς για δημοκρατία όταν έχει διαγράψει ουκ ολίγους που δεν ψήφιζαν τα επώδυνα και επονείδιστα μνημόνια. Είναι τραγελαφικό να λέει ο Σαμαράς πως είναι στα έδρανα της Βουλής από το 1977, όταν την περίοδο1996-2004 τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι, πολιτικά μιλώντας πάντα. Άλλωστε ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει αυτήν την περίοδο “τα χρόνια της ερήμου”
Είναι πρόκληση να ζητάει και τα ρέστα ο Σαμαράς, ο οποίος υπονομεύει ανοιχτά την προσπάθεια διαπραγμάτευσης της χώρας με τους θεσμούς (ή τρόικα όπως θέλετε πείτε το) τη στιγμή που ο ίδιος αποδείχτηκε πιο Νενέκος και από τον συμφοιτητή του Γιώργο Παπανδρέου… Και γελάει ο κόσμος και με το σημερινό αβανταδόρικο δημοσίευμα του Bloomberg, που αναφέρει -άκουσον άκουσον-ότι είναι έτοιμος να προσφέρει ένα είδος πολιτικής διάσωσης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με στόχο την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ δηλώνοντας πρόθυμος να μετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, προκειμένου η Ελλάδα να μείνει στην ευρωζώνη!!!!! Ο πνιγμένος να σώσει αυτόν που ακόμη είναι πάνω στο πλοίο!!!!!
Η εν γένει στάση του Αντώνη Σαμαρά είναι ο ορισμός της πολιτικής “κατινιάς” και αντί για “Μάγκας” αποδεικνύεται “Τρελαντώνης” για να δανειστούμε και τους τίτλους των βιβλίων της γνωστής για τη συγγένειά τους Πηνελόπης Δέλτα!

1 comments :

Unknown on 2 Απριλίου 2015 στις 7:16 μ.μ. είπε...

Θα πω κι εγώ δυο λόγια που είμαι λίγο παλιότερος από εκείνους που έλεγε ότι όσοι είναι πάνω από 70χρόνων να μην πάνε να ψηφίσουν, φοβούμενος πως θα φάει τη χυλοπίτα. Την έφαγε και ήταν και καυτή. Λοιπόν όποιος παριστάνει το μάγκα κοινώς τον λένε ΔΑΓΚΑ! Και εκείνος που δεν εκτιμά το βλάκα το λαό έρχεται η
ώρα να πληρώσει, από αυτόν τον Βλάκα.

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *