Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Όλη η υφήλιος κατακεραυνώνει την Γερμανία!



Την πρώτη Ιουνίου, όταν δεν υπήρχε καν σκέψη για το δημοψήφισμα, γράφαμε: Αλέξη Τσίπρα έρχεται η ώρα να δούμε ποιός πραγματικά δεν θέλει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Ευτυχώς, Τσίπρας και Καμμένος αντελήφθησαν την σημασία του εγχειρήματος που προτείναμε και κατέγραψαν μια ιστορική στιγμή: Για πρώτη φορά μετά τον Β´ ΠΠ, όλη η υφήλιος κατακεραυνώνει την παρανοϊκή πολιτική Μέρκελ – Σόιμπλε και τον ολέθριο ρόλο τους. Από την Le Monde, την WSJ μέχρι το Spiegel. Από τον Πιτέλλα μέχρι τον ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου, ακούγεται η άποψη ότι η γερμανική κυβέρνηση ξυπνά τις μαύρες μνήμες του παρελθόντος!

Είναι οι ίδιοι που τα τελευταία πέντε χρόνια κατηγορούσαν αποκλειστικά την Ελλάδα, αποδίδοντας της την ευθύνη για την καταστροφή της! Διότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν φροντίσει να αποσιωπήσουν την Ελληνική γενοκτονία κατά τα πρότυπα των δοτών, κατοχικών καθεστώτων.

Οι κινήσεις της σημερινής κυβέρνησης, ειδικά τα τελευταία εικοσιτετράωρα κατάφεραν να αφυπνίσουν Ιταλία και Γαλλία επισημαίνοντας τον κίνδυνο, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει στο πλευρό της τις δύο μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρωζώνης.

Απέναντι της, οι χώρες – δορυφόροι που εντέλει αποδεικνύεται γιατί μπήκαν στην Ευρωζώνη. Οι Γερμανοί άλλωστε δεν ξέχασαν ποτέ τους «συμμάχους» τους στις γενοκτονίες, είτε μιλάμε για την Λιθουανία είτε για τους Χριστοφοράκους και Παπακωνσταντίνου.

Η παγκοσμιοποίηση του Ελληνικού ζητήματος αποτελεί την μέγιστη επιτυχία και το σημείο – κλειδί. Ακόμα και αν ο Ολάντ «σπάσει», πράγμα που δεν πρέπει να συμβεί, ακόμα και η περίπτωση ρήξης, θα είναι τελείως διαφορετική.

Μέχρι προχθές η ρήξη θα ήταν η τιμωρία για τους «τεμπέληδες και απατεώνες Έλληνες».

Σήμερα, η ρηξη ισοδυναμεί με «δολοφονια της Ελλάδας από την εγκληματική Γερμανία».

Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά τέτοια διεθνοποίηση Ελληνικού ζητήματος ειχε επιτύχει μόνον ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Εύγε σε Τσίπρα και Καμμένο που άντεξαν. Σήμερα δικαιώνονται.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *