Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μαντόνα αντέδρασαν για την αποτρόπαιη δολοφονία του Αφροαμερικανού από αστυνομικό..!


Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ πήρε θέση για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Αναρτώντας το στιγμιότυπο από το βίντεο στο οποίο ο λευκός αστυνομικός πιέζει με το γόνατό του τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ και δίπλα τη φωτογραφία του Κόλιν Καπέρνικ, που επέλεξε το 2016 να διαμαρτυρηθεί για τις φυλετικές διακρίσεις, ο ΛεΜπρον Τζέιμς σημείωσε τα εξής:

«Καταλαβαίνετε ΤΩΡΑ; Ή σας είναι ακόμη θολό; Μείνετε σε εγρήγορση!»  





Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαντόνα μοιράστηκε το επίμαχο βίντεο της αποτρόπαιης δολοφονίας στη σελίδα της στο Instagram, συνοδευόμενο με τη λεζάντα:


"Παρακολουθώντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον Τζορτζ Φλόιντ με το γόνατό του στο λαιμό του, έχοντας στα χέρια του χειροπέδες, αβοήθητος, κλαίγοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στο δρόμο, αυτό είναι το πιο οδυνηρό, αποκαρδιωτικό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.  Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει !! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Κυρίως οι μπάτσοι. Ο Θεός να σε ευλογεί Τζορτζ Φλόιντ. Λυπάμαι τόσο για εσένα και την οικογένειά σου. Και όλες οι παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ αυτό; Προσεύχομαι στον ΘΕΟ να το κάνει μια μέρα. Μέχρι τότε Γ@μώ την Αστυνομία!. Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη." Δείτε το βίντεο της στυγνής δολοφονίας πατώντας ΕΔΩ





















0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *