Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Δημοσιογράφοι βγάζουν αριστερό τον δεξιό δικηγόρο που κατέθεσε μήνυση για τα κρούσματα στη Θεσ/νικη! (video)

 


Αποστομωτική ήταν η απάντηση του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Διαλυνά στις αιτιάσεις και τις αιχμές δημοσιογράφων του Star, ότι τα κίνητρα της μήνυσης που κατέθεσε για την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού στη Β. Ελλάδα, ήταν πολιτικά.

 

Oι δημοσιογράφοι Ζήνα Κουτσελίνη και Σπύρος Χαριτάτος δήλωσαν ότι ο Νίκος Διαλυνάς με την κριτική του προς την κυβέρνηση μπορεί να θεωρηθεί ότι μιλά εκ μέρους της αντιπολίτευσης για να λάβουν την απάντηση ότι όλοι στη Θεσσαλονίκη ξέρουν ότι ανήκει σε δεξιό κόμμα και μάλιστα η κόρη του έχει κατέβει υποψήφια δύο φορές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ειδικότερα, ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο στούντιο της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε κατά παντός υπευθύνου για τη διασπορά του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Τότε, ο δημοσιογράφος Σπ. Χαριτάτος τον ρώτησε:

 

«Γιατί δεν πράξατε το ίδιο για τον κόσμο που μαζεύτηκε να εκδηλώσει τη δίκαιη οργή του έξω από το Εφετείο στην απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Θέλω να πω με λίγα λόγια κ. Διαλυνά ότι θα κατηγορηθείτε ότι πίσω από την εύλογη αντίδρασή σας, που για μένα είναι απόλυτα λογική, και είναι η αντίδραση του υγιούς πνεύματος ενός πολίτη, ότι μπορεί να υπάρχει ένα κίνητρο που να χαρακτηρίζεται πολιτικό.»

 

Στην παρατήρηση του κ. Χαριτάτου μάλιστα συμφώνησε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, κ. Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία δήλωσε ότι κάποιος μπορεί τώρα να πει ότι ο κ. Διαλυνάς εκφράζει την άποψη ενός κόμματος, της αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τότε, εισέπραξαν την εξής απάντηση, που τους έφερε σε αμηχανία:

 

«Μα συγγνώμη, όλοι στη Θεσσαλονίκη ξέρουν ότι ανήκω σε δεξιό κόμμα. Η κόρη μου ήταν δύο φορές υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Περιφέρεια Θεσσαλονίκης!»

     



Πηγή: rosa.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *