Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Πρόσθετα μέτρα για τους ανεμβολίαστους συζητάει η κυβέρνηση

 


Με το ΕΣΥ να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα αντιμέτωπο με την κατάρρευση, και τα επιδημιολογικά δεδομένα (κρούσματα, διασωληνωμένοι και θάνατοι) να προμηνύουν ακόμη δυσκολότερες ημέρες, η κυβέρνηση ,σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει επιπρόσθετα μέτρα που θα αφορούν στους ανεμβολίαστους.

 

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι στην συζήτηση έχει τεθεί η αύξηση των rapid test που θα πρέπει να υποβάλλονται οι ανεμβολίαστοι στα τρία, ενώ υπάρχει ήδη συζήτηση, ο αριθμός αυτός να φτάσει τα εφτά, δηλαδή ένα rapid test κάθε μέρα της εβδομάδας.

 

Προς το παρόν έχει απορριφθεί η πρόταση για να απαγορευθεί στους ανεμβολίαστους εντελώς η φυσική παρουσία σε καταστήματα και να κάνουν τις αγορές τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά, ωστόσο αρκετά υψηλά στις συζητήσεις βρίσκεται η πρόταση να απαιτείται rapid test από τους ανεμβολίαστους κατά την είσοδο τους και σε σούπερ μάρκετ.

  

Τέλος, η κυβέρνηση φέρεται αυτή τη στιγμή να αποκλείει το ενδεχόμενο νέου γενικού lockdown, αλλά και την επέκταση στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.  









πηγή

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *