Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Μητσοτάκης: «Μας προέκυψε δυστυχώς ένα πρόβλημα» στην Αττική Οδό!

  Ο πρωθυπουργός περιγράφει τον εγκλωβισμό ανθρώπων στο χιόνι στη συνάντηση του με την πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)   



«…και από αυτή την κακοκαιρία πήραμε τα μαθήματά μας. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, η έμφασή μας ήταν να κρατηθεί ανοικτή η Αθηνών – Λαμίας διότι εκεί πάντα είχαμε τα προβλήματα και κρατήθηκε ανοικτή. Μας προέκυψε δυστυχώς ένα πρόβλημα στο βασικό αυτοκινητόδρομο της Αθήνας, την Αττική Οδό, για λόγους τους οποίους νομίζω ότι έχουμε εξηγήσει και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναλύσουμε πολύ περισσότερο» (στο βίντεο μετά το 8ο λεπτό).

 

Τα λόγια ανήκουν στον πρωθυπουργό μας, ο οποίος υποτίθεται μας ζήτησε και συγγνώμη. Με αυτόν τον τρόπο μετέφερε στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την ταλαιπωρία και τον εγκλωβισμό εκατοντάδων ανθρώπων στην Αττική Οδό για έως και 24 ώρες  «Μας προέκυψε ένα πρόβλημα» στην Αττική οδό, βρε αδερφέ! Τόσο απλά! Μην το κάνουμε θέμα και μην «αναλύσουμε περισσότερο»!

 

 

Σαν να μην έφτανε το «άριστο» παράλληλο σύμπαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε, την ώρα που ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Αττικής: «Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης υπήρξε πολύ πιο γρήγορη από αυτήν της προηγούμενης χιονοθύελλας. Πάντα όταν έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα θα υπάρχουν δυσκολίες, νομίζω αυτό το καταλαβαίνουν όλοι» (στο βίντεο μετά το 8ο λεπτό).  






0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *