Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Την παράταση της Σύμβασης που ήταν στο διαδίκτυο αποκάλυψε ο Σαμαράς


Με ύφος "αστυνόμου Σαΐνη" ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της παράτασης της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε η κυβέρνηση μετά τη συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως συνεχίζει το μνημόνιο και πως δε φέρνει την παράταση στη Βουλή προς ψήφιση γιατί φοβάται μήπως ο ελληνικός λαός μάθει την αλήθεια.
«Το κείμενο της επέκτασης της σύμβασης ήρθε στα χέρια μας και μάλιστα ενυπόγραφο και όπως οφείλουμε το δίνουμε στη δημοσιότητα, μιας και η κυβέρνηση το κρύβει για να το δει ο κάθε Έλληνας πολίτης και κυρίως να το καταλάβει ο κάθε Έλληνας πολίτης», ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε:  «Η αλήθεια πλέον δεν κρύβεται, και άλλωστε το έχουμε πει όπως είπαμε τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια».
Συμπληρώνοντας είπε πως «η σύμβαση που υπέγραψε η παρούσα κυβέρνηση είναι τροποποίηση της κύριας σύμβασης χρηματοδοτικής διευκόλυνσης, για να πάρει παράταση επιπλέον τέσσερις μήνες». «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν έσκισε το Μνημόνιο αλλά το συνυπέγραψε», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το κείμενο της παράτασης βρίσκεται στο διαδίκτυο από το τέλος Φεβρουαρίου
Άμεση ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στις δηλώσεις Σαμαρά: "Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο. Την μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά!" λένε από το Μαξίμου.
"Η κυβέρνηση επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση. Αυτό το γνωρίζουν όλοι από την 20η Φλεβάρη και μετά. Το δε κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο!" τονίζουν και συμπληρώνουν: "Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει  πολύ καλά ποιός διαπραγματεύεται σήμερα για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του".

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *