Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ένα ψέμα, μια αλήθεια


Τετάρτη 1 Απριλίου στις 20:00 | Κινηματογράφος ΑΣΤΟΡ
«Ένα ψέμα, μια αλήθεια»
την Τετάρτη 1 Απριλίου στον κινηματογράφο
ΑΣΤΟΡ
στις 20:00 το βράδυ
Ο 105,5 Στο Κόκκινο ως υποστηρικτής της ταινίας «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ» του Δημήτρη Πιατά διοργανώνει την Τετάρτη 1 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, εκδήλωση με θέμα «Ένα ψέμα, μια αλήθεια» στον πιο ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο κινηματογράφο της Αθήνας ΑΣΤΟΡ. Όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα της ταινίας και να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση με τους ομιλητές του πάνελ κ.κ. Τέως Πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη, Δημήτρη Πιατά, Κώστα Αρβανίτη, Ανδρέα Ρουμελιώτη, Κώστα Βαξεβάνη και τους επώνυμους καλεσμένους. Η βραδιά θα κλείσει με after party dj set από τους μουσικούς παραγωγούς του σταθμού Θανάση Μήνα και Μαρία Πανοσιάν.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την ταινία
Η ταινία «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ» του Δημήτρη Πιατά, κάνει Πρεμιέρα στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ, σε διανομή WeirdWave, την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:00, σε μια πλήρως ανακαινισμένη αμφιθεατρική αίθουσα 220 θέσεων, με νέα καθίσματα, μεγάλη είσοδο, άπλετο φωτισμό, ωραίο διάκοσμο, με εξοπλισμό εικόνας και ήχου τελευταίας τεχνολογίας.
Από τις 2 Απριλίου, η βραβευμένη με τρία βραβεία από το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου άκρως επίκαιρη μαύρη κωμωδία «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ», σε σενάριο – σκηνοθεσία Δημήτρη Πιατά, θα προβληθεί στους κινηματογράφους.
Η ταινία “ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ” με δεύτερο τίτλο “ΟΛΑ-λοιπόν-ΕΝΑ” είναι η αυθαίρετη μετάφραση του ΠΑΝ σε ΟΛΑ, του αρχαϊκού “δή” που σημαίνει “λοιπόν” και το ΜΙΑ που μεταφράζεται σε ΕΝΑ….

Trailer ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=wjHA1f6Hl4Y&spfreload=10
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θεοδόσης Πελεγρίνης, Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μάκης Παπαδημητρίου, Λουκία Πιστιόλα, Guest: Ναταλία Δραγούμη, Λένα Παπαληγούρα, Ανδρέας Ρουμελιώτης, Σοφία Κακαρελίδου, Μαρία Τσαρουχά, Κώστας Παρράς, Θάνος Τοκάκης, Ιωάννα Πιατά, Αντώνης Αντωνόπουλος Συμμετέχουν: Κώστας Φοράκης, Φώτης Λάμαρης, Μαίρη Αθανασίόυ, Ισιδώρα Δωροπούλου, Χρύσα Μαρκατά, Κώστας Κωράκης, Χρήστος Αθανασίου κ.ά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ: COMMEDIA – τεΧνις
ΔΙΑΝΟΜΗ: WEIRDWAVE
ΣΕΝΑΡΙΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ

Λίγα λόγια για τον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ
Ένας νέος χώρος πολιτισμού ετοιμάζεται πυρετωδώς στο κέντρο της Αθήνας και σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό.Η κινηματογραφική αίθουσα Άστορ, μια από τις παλαιότερες στην πόλη μας, βρίσκεται στο νούμερο 28 της οδού Σταδίου (είσοδος από τη στοά Κοραή), σε ένα κτίριο με μακρά ιστορία, συνδεδεμένο άρρηκτα με την 7η τέχνη, καθώς λειτουργεί από το 1947, ενώ στον ίδιο χώρο στεγάζονταν κινηματογραφικές αίθουσες ήδη από το 1908!
Πρόσφατα ανακαινισμένο, το ολοκαίνουργιο Άστορ θα βρίσκεται σύντομα κοντά μας, υπό τη νέα διεύθυνση της εταιρείας διανομής Weird Wave και με ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.

Με πολυαναμενόμενες ταινίες πρώτης προβολής από τον πάντοτε εκλεκτικό κατάλογο της Weird Wave, και όχι μόνο, πάντα όμως με το στίγμα του ανεξάρτητου σινεμά που ανανεώνει τις κινηματογραφικές μας αφηγήσεις. Ταινίες απ’ όλο τον κόσμο, από καταξιωμένους δημιουργούς αλλά και νέα ταλέντα που αξίζει να γνωρίσουμε, επιλεγμένες αυστηρά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ διεθνώς. Εδώ θα ανακαλύψουμε κάθε νέα τάση που διαμορφώνεται στο χώρο του σινεμά, με τις καλύτερες συνθήκες προβολής.
Στη ζεστή αίθουσα, χωρητικότητας 220 θέσεων, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε με άνεση τις πιο αξιόλογες και πολυβραβευμένες ταινίες της πρόσφατης παραγωγής, αλλά και
προσεκτικά επιλεγμένα αφιερώματα, σπάνιες ειδικές προβολές και κάθε είδους πολιτιστική δραστηριότητα.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *