Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Μετακλητός υπάλληλος και ο Αντώνης Πανούτσος.!





Κανένας καλός δεν χάνεται από την κυβέρνηση των αρίστων, ακόμα και αν έχει αποτύχει να εκλεγεί ως βουλευτής. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε εμείς για να σε διορίσουμε!

«Την πρόσληψη από 22.11.2019, του δημοσιογράφου κ. Πανούτσου Αντωνίου του Ανδριανού, ως Ειδικού Συμβούλου – Μετακλητού υπαλλήλου, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό το Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, για τις ανάγκες σχεδιασμού προγράμματος που άπτονται των θεμάτων που καλύπτει η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης» διαβάζουμε στη Διαύγεια. Ο Αντώνης Πανούτος λοιπόν διορίζεται μετακλητός υπάλληλος στην ΕΡΤ.

Δεν μας κάνει εντύπωση. Ούτε που διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος αυτός ο πολέμιος του κρατισμού, ο υπέρμαχος της αριστείας και της αξιολόγησης, ούτε που επέστρεψε ξανά στη δημοσιογραφία από τη στιγμή που απέτυχε στην πολιτική.


Το έχουμε πει, αλλά δεν νοιάζονται. Είσαι δημοσιογράφος και θέλεις να κατέβεις στην πολιτική; Κατακριτέο από κάποιους, αλλά εντάξει, θεμιτό. Αλλάζεις πεδίο, το νιώθεις και το επιθυμείς. Σύμφωνοι.

Τι δουλειά έχεις ωστόσο να επιστρέφεις στη δημοσιογραφία από τη στιγμή που απέτυχες στην πολιτική; Ποια η αξιοπιστία σου και πόσο σοβαρά να σε πάρουμε ως δημοσιογράφο πια; (ποια - @eva_n_agnosti) Και φαίνεται πόσο σοβαρά παίρνεις κι εσύ τη δημοσιογραφία, βλέποντάς την σαν τα αποφάγια της πολιτικής.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *