Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Σκηνικό Ιμίων στο Διδυμότειχο: έβαλαν την τουρκική σημαία σε νησίδα του Εβρου .!


Από τούρκους στρατιώτες η νέα τουρκική πρόκληση. Η σημαία κατέβηκε αφού έγινε αντιληπτή από κάτοικο στο Πραγγί 

Επιμένουν να προκαλούν, παντού και με όλους τους τρόπους, οι Τούρκοι. Την ώρα που οι λεκτικές απειλές Ερντογάν και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων της τουρκικής κυβέρνησης συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, τούρκοι στρατιώτες ύψωσαν την τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα στον ποταμό Εβρο, στο Διδυμότειχο. 

Σύμφωνα με φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το Evros-news.gr (δείτε το κάτω), η σημαία ανέβηκε στη νησίδα «Λούλου» ή «Λουλού», στην περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου. 


Η νησίδα όταν πέφτει η στάθμη των υδάτων του Εβρου, αποκτά χερσαία πρόσβαση από την πλευρά των τουρκικών συνόρων, οπότε ήταν εύκολο για τους δράστες της νέας πρόκλησης να ανέβουν και να κρεμάσουν την τουρκική σημαία. 

Κάτοικος της περιοχής είδε τη σημαία από μακριά και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές. 

Και ενώ το περιστατικό προκάλεσε ερωτήματα δεδομένου ότι η περιοχή ελέγχεται διαρκώς τόσο από τον Στρατό, όσο και από την Αστυνομία, καθώς αποτελεί πέρασμα μεταναστών και προσφύγων, νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι οι κινήσεις των τούρκων στατιωτών είχαν γίνει έγκαιρα αντιληπτές από άνδρες της 16ης μεραρχίας που επενέβησαν άμεσα. 

Η τουρκική σημαία υπεστάλη και το συμβάν θεωρείται λήξαν.  













πηγή

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *