Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

EFG ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ”, “ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ” ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ!

ΣΕ OFFSORE ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ “ΠΑΡΘΕΝΕΣ”.

Εντέλει, ξεπλένει χρήμα η EFG του Λάτση; Θα απαντησει κανείς στην κυρία Παντελή, τον κύριο Παπασταύρου και τον κύριο Μιωνή;

Θα ζητήσει η “αρμόδια αρχή” την λίστα με τα 93 πολιτικά πρόσωπα από την FCA μετά από αυτή την αποκάλυψη;

Ο κύριος που βλέπετε μπροστά στο μικρόφωνο, ονομάζεται Chaudhry Pervaiz Elahi. Είναι ο ηγέτης του ισλαμιστικού κόμματος του Πακιστάν (PML – Pakistani Muslim League). Ο κύριος αυτός είχε κάνει μία κολοσσιαία ρεμούλα στο Πακιστάν (με ευσέβεια πάντα) και απεκόμισε κάποια εκατομμύρια από στημένη αγοραπωλησία γης. Αγοραστής όπως κάνουν και οι ελληνόφωνοι ομοϊδεάτες του, ντόπια κρατική ασφαλιστική εταιρεία.

Ο μέγας ηγέτης, έχει έναν γιό. Τον Moonis Elahi. Ο οποίος ως γνήσιος “πράσινος”, άνοιξε μία πράσινη οφσορ με την βοήθεια στελεχών της UBS. Η εταιρεία είναι η Olive Grove Assets Ltd, με έδρα της Βρετανικές Παρθένες Νήσους και το χρήμα διακινήθηκε μέσω Σιγκαπούρης. Στην εικόνα που ακολουθεί βλέπετε το ντοκουμέντο της ιδιοκτησίας και τα ονόματα των διευθυντών της UBS Σιγκαπούρης που ανέλαβαν την βρωμοδουλειά.

moonies elahiΚάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση, αυτό είναι το “χρυσόβουλο” μίας τυπικής οφσορ, όπως αυτές που κατέχουν αρκετοί ιδιώτες ελληνόφωνοι “επενδυτές” που βρίσκονται στην λίστα Λαγκάρντ, κρυμμένοι σε υπεράκτιες εταιρείες. Κατά τα άλλα, το μόνο που απασχολεί την επιτροπή – οπερέτα είναι η “αλλοίωση” και όχι να ξεστραβωθούν να ανοίξουν τις οφσορ που βρίσκονται εντός λίστας για να βρουν ποιοί ελληναράδες κρύβονται από πίσω. Οφσορ σαν τις περιβόητες στο fund των 550 εκ. Ευρώ. Όπου οι κκ Μιωνής, Παπασταύρου και Παντελή δεν γνωρίζουν “τα φυσικά πρόσωπα”.

Το ανώτατο δικαστήριο του Πακιστάν λοιπόν, έκανε την απλούστατη κίνηση: Ζήτησε δικαστική συνδρομή από τις Βρετανικές αρχές για να ανοίξουν τους λογαριασμούς που συνδέονται με τις οφσορ και τον φέρελπι γόνο. Οι Βρετανικές αρχές συνέδραμαν άμεσα και μαντέψτε τι βρήκαν…

Έναν λογαριασμό με σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια στην …EFG Private Bank Ltd των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, από όπου ο Moonis Elahi έκανε την διακίνηση των χρημάτων! Κοινώς, η EFG Private Bank Ltd, άνοιξε, διατηρούσε και ανεχόταν κινήσεις σε λογαριασμό που περιείχε μαύρο πολιτικό χρήμα, για το οποίο βεβαίως ο ηγετικός γόνος συνελήφθη από τις Πακιστανικές αρχές.

Και όλα αυτά σε χρόνο ΜΗΔΕΝ με την απόλυτη συνδρομή των Βρετανικών αρχών στο δήθεν άβατο των οφσορ.

Η αποκάλυψη αυτή δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και εγείρει ένα τεράστιο ερώτημα: Γιατί ακόμα η Ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει ζητήσει την λίστα των 93 πολιτικών προσώπων που φέρονται να κατέχουν “επίμαχους” λογαριασμούς στην EFG Βρετανίας; Πως είναι δυνατόν να έχει τελεσιδικήσει υπόθεση, να έχει τιμωρηθεί η τράπεζα από τις Βρετανικές αρχές και οι Ελληνικές ελεγκτικές αρχές να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου;

Πως είναι δυνατόν να μας ταΐζουν με το παραμύθι του τραπεζικού απορρήτου όταν το “τριτοκοσμικό” Πακιστάν απλά και όμορφα έσπασε κάθε στεγανό; Αναμένουμε λοιπόν την νέα και άφθαρτη κυρία Ράικου, να ζητήσει άμεσα την λίστα των πολιτικών προσώπων που ενδέχεται να ξεπλένουν χρήμα μέσω της EFG.

Όλα τα στοιχεία για την υποθεση, εδώ: EFG: “Μα ξεπλένει χρήμα ο όμιλος Λάτση”; Εξέλιξη βόμβα από τα ευρήματα διεθνούς έρευνας!

Που το φωνάζουμε δηλαδή εδώ και καιρό: Ποιά Ελληνόφωνα πολιτικά αποβράσματα βρίσκονται στην λίστα της EFG Βρετανίας;

Εκτός εάν φοβούνται μήπως πέσουν πάνω σε τίποτα “αδελφόθεους” που πρόσφατα φέρονται να έκαναν αγορές ακινήτων στο Λονδίνο.

Και ξέρετε, εδώ μπανεράκια δεν χωρούν. ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ ΟΥΤΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ EFG ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑ;

Θα σας πάμε μέχρι τέλους.

http://olympia.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *