Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Νέο αυστηρό lockdown σε όλη τη χώρα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου – Κλειστά σχολεία & μαγαζιά

 


Μετά τους πανηγυρισμούς κυβερνητικών στελεχών για τον χαμηλό αριθμό των κρουσμάτων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν λίγο διά στόματος του Στέλιου Πέτσα νέο αυστηρό lockdown σε όλη τη χώρα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, δείχνοντας ότι η κατάσταση είναι περισσότερο ανησυχητική απ’ όσο παρουσιάζεται.

 

Η νέα απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από αύριο 3 Ιανουαρίου στις 6:00 το πρωί μέχρι το πρωί στις 6:00 της 11ης Ιανουαρίου, ενώ νέο “χτύπημα” δέχονται οι επιχειρήσεις καθώς σταματά η διαδικασία του click away. Κλείνουν επίσης κομμωτήρια και εκκλησίες.

 

Τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά, μια εβδομάδα μετά, στις 11 Ιανουαρίου, ενώ από αύριο επανέρχεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9.00 το βράδυ.

 

Η απόφαση της κυβέρνησης προκαλεί σύγχυση, καθώς κορυφαίοι υπουργοί της όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου πανηγύριζαν ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με τα λιγότερα κρούσματα αναλογικά με τον πληθυσμό, μόνο που δεν γινόταν καθόλου λόγος για τον πολύ μικρότερο αριθμό των τεστ που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας και τη διαρκή αυξομείωσή τους από μέρα σε μέρα.

 

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη  

   

 




πηγή

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *