Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Δύο άνθρωποι είναι νεκροί και ένας τραυματίας
Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν εναντίον ατόμων που ήταν στο δρόμο με αποτέλεσμα να σκοτώσουν δύο από αυτούς και να τραυματίστεί άλλος ένας.

Οι δράστες της επίθεσης φορούσαν μαύρες στολές και κράνη, ενώ διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα.
Σύμφωνα με βουλευτές της ΧΑ τα δύο θύματα ειναι μέλη της ΧΑ. Από καλάσνικοφ οι πυροβολισμοί. 20 και 23 χρονών τα θυματα.
 Σε εξέλιξη εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρίσκονται ανώτατοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και στελέχη της ααφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Πολιτική «αξιοποιήηση» 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην περίπτωση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του Παύλου Φύσσα, ο ΣΚΑΪ, εμφανίζοταν πολύ επιφυλακτικός και καλούσε τους τηλεθεατές να περιμένουν τα στοιχεία της αστυνομίας, προκειμένου να φανεί αν ήταν επίθεση τρομοκρατικού τύπου ή απλώς υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ φιλάθλων.

Εντυπωσιακά επίσης, εμφανίζονται και τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, καθώς μέσα σε μία ώρα από το συμβάν έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις και δηλώσεις από δεκάδες βουλευτές και υπουργούς.

Ακολουθούν οι εξελίξεις σε ζωντανό χρόνο:


22:26
Ρεπορτάζ από την Ασφάλεια
«Εγινε αυτό που φοβόμασταν τον τελευταίο καιρό, όταν και αναμέναμε ένοπλη αιματηρή επίθεση μεγάλου βεληνεκούς από οργάνωση αντάρτικου πόλης. Αρχικώς ο σχεδιασμός των ενόπλων ήταν πιθανόν άλλος - πιθανόν οικονομικός ή πολιτικός. Ομως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από 40 ημέρες άλλαξε τη στόχευσή τους. Πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πιο αιματηρή δολοφονική επίθεση μετά την εξάρθρωση της 17Ν η οποία είχε σκοτώσει πολιτικούς και επιχειρηματίες, μαζί με τους οδηγούς τους».

Αυτό επεσήμαναν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν τις συνθήκες της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 426.

Πηγή: vima.gr
22:27
 
Δύο ζωές χάθηκαν, δύο οικογένειες πενθούν, για να δηλώνουν χυδαία κάποιοι "δικαιωμένοι" και κάποιοι άλλοι να αυτοεμφανίζονται "θύματα"
22:17
Για «επαγγελματικού τύπου εγκληματική» δολοφονία κάνει λόγο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η επαγγελματικού τύπου δολοφονική επίθεση κατά μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο λειτουργεί αντικειμενικά ως μια μεγάλη προβοκάτσια υπέρ της κυβέρνησης και του κράτους, εξυπηρετεί τα σχέδια αντιδραστικής θωράκισης του συστήματος με όπλο και την ανιστόρητη θεωρία των «δύο άκρων». Όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το φασισμό, αλλά τον ενισχύει πολύπλευρα. Ο φασισμός κτυπιέται μόνο μέσα από τον μαζικό αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας, στις γειτονιές, τα σχολεία, στους χώρους δουλειάς.
 
Η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, είναι εχθρική και ξένη προς το μαζικό κίνημα και την Αριστερά. Η Αριστερά ούτε με πρακτικές "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών" έχει σχέση, ούτε με εν ψυχρώ δολοφονίες.
 
Η εγκληματική επίθεση βρήκε σαν έτοιμους από καιρό την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της στα ΜΜΕ για να αναστυλώσουν την θεωρία των «δύο άκρων». Γίνεται προσπάθεια να εξισορροπηθεί η εγκληματική δράση διαρκείας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να εμφανισθεί η άθλια συγκυβέρνηση και το κράτος του αστυνόμου ως εγγυητής της σταθερότητας.
 
Όσες προβοκάτσιες όμως και να οργανώσουν δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάντ Λουκμάν έγιναν ξαφνικά θύματα. Είναι πλέον γνωστοί οι δεσμοί της δολοφονικής οργάνωσης με τον υπόκοσμο, με κάθε είδους μηχανισμό που έχει πρόσβαση σε όπλα, από την αστυνομία μέχρι τα κυκλώματα των εφοπλιστών τύπου Πάλλη. Ας κοιτάξουν πρώτα προς τα εκεί όσοι έσπευσαν να δουν την Αριστερά πίσω από την επίθεση.
 
Η Αριστερά και το λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να πτοηθούν, ούτε να τρομοκρατηθούν. Μαζικά, αποφασιστικά, στους δρόμους του αγώνα συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής και της πολύπλευρης τρομοκρατίας, που τελικά όπως έχει δείξει η ιστορία κρύβει το «βαθύ κράτος». 
22:15
Τα ονόματα των θυμάτων
Νεκροί από τα πυρά των εκτελεστών που επέβαιναν σε μηχανή και σκότωσαν πυροβολώντας τους στο κεφάλι και το θώρακα είναι οι Μανώλης Καπελώνης και ο Γεώργιος Φουντούλης.

Ο τρίτος νεαρός που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση είναι ο Αλέξανδρος Γέροντας.
PS : Κάθε δολοφονική σφαίρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες, είναι σφαίρα στην καρδιά της ίδιας της Δημοκρατίας, με στόχο την αποσταθεροποίηση και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, από τα καυτά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει..!! Περνάμε τις ποιό δύσκολες ώρες της μεταπολεμικής ιστορίας σαν Έθνος και σαν λαός ..Απαιτείται από όλους ψυχραιμία και σύνεση, για να μην δώσουμε το δικαίωμα σε σκοτεινούς κύκλους να επιτύχουν τα σχέδιά τους...! Να μην δώσουμε το δικαίωμα για την στοχοποίηση των κοινωνικών αγώνων του λαού μας και τον διαμελισμό της κοινωνίας. Θερμά συλλυπητήρια στις Οικογένειες των θυμάτων της άνανδρης και ύπουλης δολοφονικής επίθεσης.! Κουράγιο...! Οι ημέρες που διανύουμε, πέραν πάσης αμφιβολίας είναι πονηρές.. και απαιτείται εγρήγορση από όλους.! Η θεωρία των δύο άκρων στο
"προσκήνιο"...  
 
  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *