Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Κρίση πανικού ..Δεν έχει τους «180»-Να συλληφθεί για κατ” επαγγελμα και κατα συρροή εκβιαστή του Ελληνικού λαού

Κρίση δεν έχει τους «180»-Να συλληφθεί για κατ' επαγγελμα και κατα συρροή εκβιαστή του Ελ λαού
Όσα είπε ο σημερινός υπό προθεσμία πρωθυπουργός στο χουντοκάναλο της ΝΕΡΙΤ -η οποία θα πρέπει εαν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά να σφραγιστεί, να καθαρθεί και μετά να μπει λουκέτο για να ξανανοίξει με δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα- σίγουρα υπάγονται στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και στα άρθρα του περί εκβιασμού.

 Δεν είναι δυνατόν σε μια δημοκρατία ο λαός να εκβιάζεται από μια στημένη συνέντευξη στημένων δημοσιογράφων και λειτουργών του Τύπου που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό και δεν είναι επίσης δυνατόν πολιτικός(όποιος κι αν είναι αυτός)να υπαγορεύει στους λειτουργούς του Τύπου και των ΜΜΕ πότε θα τελειώσει η συνέντευξη του. Αυτά συμβαίνουν μόνον σε σταλινικά καθεστώτα και σε κλιματαριές της δημοκρατίας:

-Σας ευχαριστώ που με ακούσατε αλλά τώρα τελείωσα, άντε σπίτια σας τους είπε- στο περίπου- ο Σαμαράς και πολύ ασχολήθηκα μαζί σας. Κάπως έτσι. Ίχνος αξιοπρέπειας, ίχνος τσίπας και ντροπής.

TΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Επίμαχα αποσπάσματα που στοιχειοθετούν την ποινική και βέβαια την πολιτική εκβίαση είναι τα πιο κάτω:

-Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ, κατηγορώντας τα δύο κόμματα για «πολιτικό εκβιασμό», ενώ έκανε λόγο για «θανάσιμους κινδύνους που περικλείουν ανόητα νταηλίκια και επικίνδυνοι σχεδιασμοί, που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας».

«Όσοι αυτά επιδιώκουν είτε είναι ανόητοι, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα» συμπλήρωσε.

-Ο Αντ.Σαμαράς έθεσε ξεκάθαρα τους βουλευτές προ των ευθυνών τους, λέγοντας πως «κανένας βουλευτής δεν δικαιούνται να πει ότι δεν ήξερε, η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει εκείνους που δεν θα εκλέξουν Πρόεδρο» και «το ‘παρών’ (σ.σ. στην ψηφοφορία της Δευτέρας) θα έχει επάνω το ονοματεπώνυμό τους, θα τους θυμάται ο κόσμος και κυρίως η Ιστορία».

-Ο λαός, θέλω να το επαναλάβω, δεν θέλει τώρα εκλογές. Γιατί με ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης, ο λαός καταλαβαίνει που θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή η παράλογη

περιπέτεια.

-«Άρνηση εκλογής νέου Προέδρου στην τρίτη ψηφοφορία σημαίνει ότι όσοι το κάνουν συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου» διεμήνυσε ο Αντ. Σαμαράς, συμπληρώνοντας: «Ο λαός καταλαβαίνει πού θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή η παράλογη περιπέτεια».

Εαν ο κ. Ντογιάκος είχε ξεπεράσει τις φυσικές αλλά και τις επαγγελματικές φοβίες αυτός ο λόγος μίσους και διχασμού, μια εμφυλιοπολεμική κλίμακα κομπλεξικών συνδρόμων και ψυχοπαθητικών εκρήξεων αλλά και οι διαδικασίες που τον έπεβαλαν στο λαό, τώρα θα είχε γίνει αντικείμενο δικαστικής ερεύνης.

Ο κύριος Σαμαράς είναι επικίνδυνος για το λαό και τη χώρα. Και πρέπει να φύγει το συντομότερο. Ο κ.Σαμαράς δεν έχει κατανοήσει ότι η συμμορία του μαζί με το Βενιζέλο θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή. Και μαζί με τους άλλους και ο ίδιος…


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *